Λάρισα

«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα του Δημήτρη Ευθυμίου για τον δήμο Αγιάς

Μια νέα υποψηφιότητα, με φόντο τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, στον δήμο Αγιάς, όπως όλα δείχνουν «κλειδώνει», αφού σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ο γνωστός επιχειρηματίας με καταγωγή από τον δήμο Αγιάς, Δημήτρης Ευθυμίου, έχει προχωρημένες συζητήσεις με στόχο τη δημιουργία αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Ευθυμίου έχει συνομιλήσει με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος της ΝΔ στην Αθήνα, τα οποία έχουν «ανάψει το πράσινο φως» σε μια υποψηφιότητα, που όπως υποστηρίζουν εμπλεκόμενοι στο εγχείρημα, «είναι ικανή να εκπορθήσει τον ισόβιο δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα.

Την ώρα που υπάρχουν σενάρια μετακίνησης του δημάρχου Αγιάς στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ο ίδιος απορρίπτει, και χωρίς κανείς να γνωρίζει ποια θα είναι η στάση που θα επιλέξει να κρατήσει τελικά η άλλη ενδιαφερόμενη για τον δήμο κα Βάσω Αλεξανδρίδου, όλα δείχνουν πως στο εσωτερικό της ΝΔ έχουν αρχίσει έντονες διεργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν και τον γνωστό επιχειρηματία.

Ο «άγνωστος χ» της υπόθεσης είναι φυσικά η πρόθεση του κ. Γρηγόρη Καλαγιά, καθώς και των μελών της δημοτικής ομάδας της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Αγιάς, ένας παράγοντας καθοριστικός για την έκβαση των ζυμώσεων.

Όπως γίνεται όμως γνωστό, από αυτά που αφήνουν να διαρρεύσουν οι συμμετέχοντες στις διεργασίες, η εμπλοκή του Δημήτρη Ευθυμίου θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι αυτοί που θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές.

Λ.Π. onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article