Ελασσόνα

Κινήσεις δικτύωσης Κέντρου Κοινότητας Ελασσόνας

Στα πλαίσια της δικτύωσης το προσωπικό του κέντρου κοινότητας πραγματοποίησε την Δευτέρα 7 Μαΐου συνάντηση με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας, κα Καφέ, την Τετάρτη 9 Μαΐου συνάντηση γνωριμίας με το προσωπικό που στελεχώνει το κέντρο κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων και την Παρασκευή 11 Μαΐου συνάντηση με την κοινωνική λειτουργό του Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Ελασσόνας κα Μαμανού. Οι συναντήσεις αυτές καθώς και επόμενες που θα ακολουθήσουν, έχουν ως σκοπό την ενημέρωση για τις δράσεις των φορέων  και  τη γνωριμία με σκοπό την ύπαρξη μελλοντικής συνεργασίας.

 

Στο Κέντρο Κοινότητας μπορούν να απευθύνονται όλοι οι πολίτες που αντιμετωπίζουν οικονομικές ή και ψυχοκοινωνικές δυσκολίες οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους όπως ανεργία, οικονομική αδυναμία, έλλειψη στέγης και σίτισης, προβλήματα διαβίωσης, ενημέρωσης για προγράμματα συμβουλευτικού, εκπαιδευτικού, επαγγελματικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

 

To Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα “Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

 

Η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Ελασσόνας για το κοινό αναμένεται να ξεκινήσει εντός του μηνός.

 

Previous ArticleNext Article