Λάρισα

Κελλας στο προσυνέδριο: οι πολίτες στρέφονται στην αλήθεια της ΝΔ

«Η εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών στο 5ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα, σε συνάρτηση με τους ξεκάθαρους άξονες πάνω στους οποίους θα πορευτεί ως κυβέρνηση σύντομα η μεγάλη λαϊκή φιλελεύθερη παράταξη, όπως αυτοί παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, δεν αφήνει καμία αμφιβολία.

Οι πολίτες απηυδισμένοι από τα τρία χρόνια ακατάσχετου “αριστερού” ψέματος, στρέφονται ευλόγως στο ρεαλισμό και την αλήθεια που αποπνέει το σύνολο της πρότασής μας».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, μετά το των εργασιών του 5ου Προσυνεδρίου “για τους αγρότες και την ανάπτυξη στην Περιφέρεια”, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος παρακολούθησε τις εργασίες και των τριών θεματικών ενοτήτων  του Προσυνεδρίου – Πρωτογενής Τομέας, Αυτοδιοίκηση και Υποδομές – , συνέχισε:

«Η επαναφορά της μοναδικής λύσης της ήπιας και λελογισμένης μεταφοράς νερού από τον Αχελώο για το υδατικό ζήτημα της Θεσσαλίας, η υιοθέτηση ενός φορολογικού και ασφαλιστικού περιβάλλοντος φιλικού για τον βασικό πυλώνα της οικονομίας μας, τον αγροτικό, η ύπαρξη κινήτρων για ηλικιακή ανανέωση του αγροτικού πληθυσμού, η μείωση του ενεργειακού κόστους και του κόστους παραγωγής και η ουσιαστική ενδυνάμωση του συνεταιρίζεσθαι, μπορούν άμεσα να επαναφέρουν από το λήθαργο την αγροτική παραγωγή και να συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια για έξοδο από την κρίση.

Η συμφωνία αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη κερδίζει ολοένα και περισσότερους πολίτες στη μάχη απέναντι στον κρατισμό, το λαϊκισμό, τη μισαλλοδοξία και το ψέμα.

Η πορεία της Νέας Δημοκρατίας προς το τακτικό Συνέδριο του Δεκεμβρίου, αποτυπώνει και την πορεία επανάκαμψης της ελληνικής κοινωνίας για τη μετατροπή της χώρας μας σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, στο οποίο οι πολίτες θα έχουν τα εχέγγυα να δημιουργούν  και να ευημερούν».

 

Previous ArticleNext Article