Λάρισα

Κατσιαντώνης σε Σταθάκη για κατάργηση υποθηκοφυλακείων: “Μην αποδυναμώνετε την τοπική κοινωνία του Δήμου Τεμπών”

Σύμμαχος των κατοίκων του Δήμου Τεμπών , που αντιδρούν στην κατάργηση των δύο υποθηκοφυλακείων της περιοχής τους, δηλώνει ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, με αναφορά του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη.

“Η επιστολή του Δημάρχου Τεμπών, Κωνσταντίνου Κολλάτου, που αποτελεί κραυγή απόγνωσης, όλων των πολιτών που εξυπηρετούνται από τα δύο υποθηκοφυλακεία της περιοχής, θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω αποδυνάμωση, οικονομική και πληθυσμιακή για την τοπική κοινωνία, που δέχεται ένα ακόμη… χτύπημα αυτές τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων” επισημαίνει ο Γιώργος Κατσιαντώνης.

Ζητά από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, να δώσει τη μέγιστη προσοχή στο έγγραφο του Δημάρχου Τεμπών, και να επανεξετάσει το σημαντικό αυτό θέμα της συνέχισης της λειτουργίας των δύο υποθηκοφυλακείων, που όπως τονίζει ο Κωνσταντίνος Κολλάτος, “δεν επιβαρύνει σε καμία περίπτωση τον Προϋπολογισμό των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης , αφού οι δαπάνες καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από τους άμισθους υποθηκοφύλακες”.

 Η αναφορά του Βουλευτή Λάρισας, Γιώργου Κατσιαντώνη έχει ως εξής:

 ΠΡΟΣ: κ. Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΘΕΜΑ: Σε απόγνωση η Δημοτική Αρχή Τεμπών Νομού Λάρισας και οι Πολίτες της περιοχής από την επικείμενη κατάργηση των Υποθηκοφυλακείων στον Πυργετό (Ολύμπου) και στο Συκούριο (Κισσάβου).

Παρακαλούμε για την επαλήθευση ή τη διάψευσή σας, το σχετικό σχολιασμό και τις ενέργειές σας περί του εν θέματι αναφερομένου εγγράφου του Δημάρχου Τεμπών, το οποίο επισυνάπτεται στην παρούσα, προκειμένου για την πληροφόρησή σας.

Previous ArticleNext Article