Ελασσόνα

Κατσιαντώνης σε Γαβρόγλου: “Κινητοποιηθείτε άμεσα για την ασφάλεια των παιδιών, του 1ου νηπιαγωγείου Ελασσόνας”

Να ενεργήσει άμεσα στην επικινδυνότητα  που απειλεί την ασφάλεια των παιδιών στο 1ο νηπιαγωγείο Ελασσόνας, μετά τα πρόσφατα γεγονότα, ζητά με αναφορά του προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατία Γιώργος Κατσιαντώνης.

“Είναι αδιανόητο, να αποτελεί… ξέφραγο αμπέλι το σχολείο και να μην υπάρχει μέριμνα για προστασία από την Πολιτεία ” επισημαίνει ο Γιώργος Κατσιαντώνης, επισυνάπτοντας την επιστολή 33 γονέων, που φοβούμενοι για τη ζωή των παιδιών τους τοποθέτησαν ιδιωτική εταιρεία φύλαξης (!) για να “περιπολεί”  σε ακτίνα γύρω από το κτίριο.

“Η φύλαξη του σχολείου και η προστασία των παιδιών είναι δική σας υποχρέωση, και όχι των γονέων” αναφέρει στον Κώστα Γαβρόγλου ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ, που ζητά να δώσει οριστική λύση στο ζήτημα, και να πράξει τα αυτονόητα στα δίκαια αιτήματα των γονέων για φύλαξη καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, καθώς και την  επείγουσα μεταφορά του σχολείου σε χώρο που να καλύπτει όλες της προϋποθέσεις.

Η αναφορά του Βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ Γιώργου Κατσιαντώνη, έχει ως εξής:

Θέμα: «Μπάτε σκύλοι αλέστε» το 1ο Νηπιαγωγείο Ελασσόνας- άγνωστος εισέβαλε μέσα και περιφερόταν ανενόχλητος στο χώρο του σχολείου, άλλοι ανακαλύπτονται σε…περιπτύξεις στους χώρους υγιεινής (τουαλέτες)- το σχολικό κτίριο είναι από κάθε άποψη ακατάλληλο από ετών και δεν πληροί τους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής, ως εκ τούτου είναι μη λειτουργικό κατά τα οριζόμενα στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο- Υποχρεούστε να δώσετε λύση και να λάβετε τα δέοντα μέτρα για την ασφάλεια των παιδιών.

Παρακαλούμε για την επαλήθευση ή τη διάψευσή σας, το σχετικό σχολιασμό και τις ενέργειές σας περί των εν θέματι αναφερομένων εγγράφων, και συγκεκριμένα της επιστολής διαμαρτυρίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας καθώς και του από 4/10/2018 Δελτίο Συμβάντος Α.Τ. Ελασσόνας, τα οποία επισυνάπτονται στην παρούσα, προκειμένου για την πληροφόρησή σας.

 

 

Previous ArticleNext Article