Ελλάδα

“Καρδιτσιώτης” ο Ρουβάς! Ενθουσιασμένος επιχειρεί στη γειτονική πόλη – ΒΙΝΤΕΟ

Μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και της ενέργειας ξεκίνησε ο Σάκης Ρουβάς, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη πτυχή των δραστηριοτήτων του!
Ο πολύ αγαπητός τραγουδιστής προχώρησε στην ίδρυση Ανώνυμης Εταιρείας, η οποία θα δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στον τομέα των θερμοκηπίων, της παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως βιομάζα και βιοαέριο.

Η εταιρεία SK Κτηνοτροφική συστήθηκε στις 21 Ιανουαρίου, με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24 χιλιάδων ευρώ το οποίο «καλύπτεται εξολοκλήρου με καταβολή μετρητών από τον ιδρυτή Αναστάσιο Ρουβά, καλλιτέχνη», ο οποίος και κατέχει τις 1.000 ονομαστικές κοινές μετοχές αξίας 24 ευρώ η κάθε μία.

Αν και δε μετέχει στο τριμελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας του, ο ίδιος ασχολείται ενεργά με την προώθηση των επιχειρηματικών της πλάνων. Χθες μάλιστα παρουσίασε σε κέντρο της Καρδίτσας, σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους το project της εταιρείας Βιοαερίου, το οποίο και αργότερα αναμένεται να επεκταθεί και στον τομέα των θερμοκηπίων.
Νωρίτερα οι συνεργάτες του ανέλυσαν τον σχεδιασμό της εταιρείας. Οπως αναφέρθηκε, η μονάδα θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου, κοντα σε υφιστάμενη επιχείρηση επεξεργασίας κρεάτων και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία «Ερρίκος». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, η μονάδα θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Όπως αποκάλυψε η σύμβουλος της εταιρείας γεωπόνος κ. Σωτηρία Πατσιαλή, πλησίον της μονάδας θα αναπτυχθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο, σε πρώτη φάση με ντομάτα.
Επισημάνθηκε επίσης οτι η επένδυση θα τονώσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας. Να σημειωθεί επίσης πως στη συγκέντρωση σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωστής

sakis2
Η ώρα του Σάκη

Λογικό ήταν ο κόσμος να ήθελε να ακούσει τον ίδιο τον επενδυτή, τον Σάκη Ρουβά τον οποίο υποδέχτηκε με ένα θερμό χειροκρότημα. Ο γνωστός καλλιτέχνης θέλοντας να δείξει το μεγάλο του ενδιαφέρον για το επιχειρηματικό σχέδιο είπε πως με την σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη είναι σαν να περιμένουν το …πέμπτο παιδί.

Τονίζοντας μάλιστα τη συχνότητα των επισκέψεών του στην περιοχή, απευθύνθηκε στον Δήμαρχο Σοφάδων λέγοντας «μήπως να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα;».

Μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς σημείωσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και με τη βοήθειά σας, αυτό το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα. Όπως είπα και με την Κάτια είναι σαν να περιμένουμε το… πέμπτο μας παιδί. Μετά από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω την βοήθειά σας. Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας. Χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και όσοι περισσότεροι νέοι ασχοληθούν μπορούν να δώσουν μια καινούρια πνοή».

Αναφερόμενος δε στις συχνές επισκέψεις στην περιοχή δήλωσε: «Κατά έναν τρόπο αποφάσισα να γίνω… δευτεροδημότης. Μήπως πρέπει να φέρω και τα εκλογικά μου δικαιώματα.»


Πηγή: ethnos.gr

Previous ArticleNext Article