Λάρισα

Καπετάνος: Η κυβέρνηση στον βωμό της εξουσίας είναι διατεθειμένη να ξεπουλήσει τα πάντα

Με αφορμή την αποκάλυψη της εκχώρησης στο υπερταμείο του αρχαίου θεάτρου της Λάρισας και άλλων 156 ακινήτων από το νομό,  ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος εξέδωσε ανακοίνωση.

Αναλυτικά ο κ. Καπετάνος αναφέρει: «Τις τελευταίες ώρες, η τοπική κοινωνία της πόλης της Λάρισας αλλά και όλου του Νομού βρίσκεται σε πραγματικό αναβρασμό εξαιτίας της είδησης πως 157 δημόσια ακίνητα, προεξάρχοντος του Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας, εκχωρούνται εν κρυπτώ και με συνοπτικές διαδικασίες στο Υπερταμείο.

Απευθύνουμε προς την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δύο απλά και ξεκάθαρα ερωτήματα:

  1. Πράγματι, εκχωρείται το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας στο Υπερταμείο;
  2. Ποια είναι τα 157 δημόσια ακίνητα του νομού Λάρισας που εκχωρούνται στο Υπερταμείο;

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον βωμό της εξουσίας είναι διατεθειμένη να ξεπουλήσει τα πάντα.  Ελπίζουμε η κυβέρνηση και ο δήμος Λαρισαίων,  να διαψεύσουν την είδηση, που εδώ και 24 ώρες ακόμη δεν έχει διαψευστεί.

Το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας αποτελεί το στολίδι της πόλης, απτή απόδειξη της διαχρονικότητας και του μεγαλείου της.

Παράλληλα, η ανάδειξή του και η ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής, θα αποτελέσει εφαλτήριο ανάπτυξης της πόλης της Λάρισας.

Είναι πλέον ξεκάθαρο, πως έχουμε να κάνουμε με μία παραπαίουσα κυβέρνηση που πνέει τα λοίσθια.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, μετά από όλες αυτές τις πολιτικές κυβιστήσεις, συνεχίζετε ακόμα στις λιγοστές σε κόσμο πολιτικές σας συγκεντρώσεις, να  αυτοαποκαλείστε «σύντροφοι»  και να εγκαλείτε την διεθνή νομενκλατούρα;»

Previous ArticleNext Article