Λάρισα

Κέλλας: μείωση φορολογίας και ενίσχυση της αγοράς

«Σήμερα, μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης, καλείστε να προστατεύσετε και να προωθήσετε την επιχειρηματικότητα του νομού μας.

Αυξημένη φορολογία, 100% προκαταβολή φόρου, παράλογες ασφαλιστικές εισφορές, διαλύουν κάθε παραγωγική διαδικασία.

Στη δεδομένη συγκυρία, που η Κυβέρνηση ποινικοποιεί την επιχειρηματικότητα, κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας είναι αξιέπαινη και σε αυτή πρέπει να εστιάσουμε».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τον χαιρετισμό του στην εορταστική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λάρισας, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, επικεντρώθηκε στις δεσμεύσεις της ΝΔ για μείωση της φορολογίας και επανασχεδιασμό του ΕΦΚΑ, καταλογίζοντας παράλληλα, ευθύνες, στη σημερινή Κυβέρνηση για “ιδεοληπτικές αγκυλώσεις που βαλτώνουν την οικονομία”.

«Μπορεί οι αδυναμίες των μνημονίων και η έλλειψη πολιτικής βούλησης, σε συνδυασμό με τις ιδεοληπτικές αγκυλώσεις μιας κυβέρνησης που εξαπάτησε συνειδητά τους πάντες, να οδήγησαν την κατάσταση στο απροχώρητο.

Δεν υπάρχει, όμως, άλλος χρόνος.

Η παράταξή μας, ως αυριανή κυβέρνηση της χώρας, έχει δεσμευτεί για μείωση των φορολογικών συντελεστών και επανασχεδιασμό του ΕΦΚΑ, για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας και να επιστρέψουμε στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική χρονιά με υγεία και ευημερία», ήταν ο επίλογος του χαιρετισμού του Λαρισαίου βουλευτή.

Previous ArticleNext Article