Αθλητισμός

Ισόπαλος ο ΠΟΕ 1-1 με το Δαμασιακό

Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο η ομάδα του ΠΟΕ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την δύσκολη έδρα του Δαμασιακου. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου ο οποίος ήταν βαρύς με αρκετό νερό, πράγμα που ευνοούσε την ομάδα του Δαμασιακού. ο οποίος πήγε σε δυνατές μονομαχίες απέναντι στην πιο τεχνική ομάδα του ΠΟΕ που άργησε να προσαρμοσθεί στις γηπεδικές συνθήκες .
Ο γηπεούχος ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο πιέζοντας τον ΠΟΕ στο μισό γήπεδο και εκμεταλλευόμενος την υπέροχη κατάφερε στο 15 λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή να προηγηθεί 1-0.
Στο β΄ ημίχρονο ο ΠΟΕ ανέβασε στροφές ήταν καλύτερος είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τον ποιο ποιοτικό παίχτη στην ενδεκάδα το Ματούλα έχασε 2 σημαντικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αφού ο Μιγδάνης κρατούσε το εύθραυστο και πολύτιμο 1-0 .
Τέλος στο 80 λεπτό μετά από σέντρα του Γελαλή και προβολή του Κυρίτση Θαν. ήρθε η ισοφαρίσει που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης που κρίνεται ως δίκαιο για τις δύο ομάδες.
Καλή η Διαιτησία του κ Καρακώστα.
ΠΟΕ (Καμάκας) : Γούπος, Μπούσιας, Κυρίτσης Θαν,  Λαγός, Περτζιονι, Συνάπαλος, Γελαλής, Παναγιωτου, Παπαχρήστος, Ματουλας, Μπούνα,  έπαιξαν ως αλλαγές και οι Ντουμος. Νταμπωσης, Σιαφαρικας.
Διακριθέντες :Μπούνα , Γούπος , Μπούσιας, Συνάπαλος, Παναγιώτου, Ματουλας.
Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article