Λάρισα

Θ. Παιδής: Η απόλυτη επιτυχία της “νίκης”

Το καλύτερο το κρατούσαν για το τέλος ,οι παγκορασίδες του γυμναστικού συλλόγου Νίκη Λάρισας καθώς πέραν της κυριαρχίας τους στο σύνθετο ομαδικό με διαφορά δώδεκα βαθμών από την δεύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης, επισφράγισαν την επιτυχία της ομάδας τους και με δύο χρυσά μετάλλια στο σύνθετο ατομικό,  τόσο στο επίπεδο Ά όσο και στο επίπεδο ΄Β. Για το λόγο του αληθές 18 νέα μετάλλια και από τους τελικούς των οργάνων (χρυσά, ασημένια και χάλκινα) προστέθηκαν στη φετινή συλλογή της ομάδας των 9 χρονών και 10 χρονών κοριτσιών. Ενώ πολλές ήταν και οι θέσεις των αθλητριών στις οκτάδες. Την ομάδα του συλλόγου αποτέλεσαν οι αθλήτριες Κανιούρα Αγγελική, Κιούση Μαγδαληνή, Καπλάνη Περσεφόνη, Κατσαρού Ευθυμία, Ευσταθίου Παρασκευή, Μυλωνά Άννα- Μαρία, Παπαδημητρίου Ευαγγελία, Ζάχου Αφένδρα, Αφεντούλη Νεφέλη, Κόκκαλη Αθανασία, Στεργίου Φανή, Δρόσου Άρτεμις, Πορφυρίδου Έλένη, και Μακρή Χρυσούλα.

Την απόλυτη όμως επιτυχία, συμπλήρωσαν, τα εύσημα που αποδόθηκαν στην προπονητική ομάδα, την οργανωτική επιτροπή και τους εθελοντές που δεν ήταν άλλοι από τους γονείς των παιδιών σχετικά με την εξαιρετική διοργάνωση- φιλοξενία της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος ΄Δ κατηγορίας ΄Β περιφέρειας.

Το κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης πήρε χρώμα και ζωντάνεψε το Σάββατο στις 23/06 φιλοξενώντας 70 αθλήτριες της βορείου Ελλάδος με γονείς, προπονητές και κριτές να μένουν ενθουσιασμένοι από το θέαμα και την οργάνωση.

Αρωγοί της προσπάθειας αυτής, του Γ.Σ Νίκη Λάρισας , στάθηκαν τόσο ο Δήμος Λαρισαίων όσο και η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οι παράγοντες και η προπονητική ομάδα ευχαριστεί θερμά και τους δύο φορείς και πιστεύουν πως απέδειξαν έμπρακτα πλέον τη δυναμική τους στο Λαρισινό κοινό.

Πέρα από όλους όσους δούλεψαν για αυτή τη διοργάνωση η Πρόεδρος του συλλόγου Ναταλία Μπελιάεβα συγχαίρει και ευχαριστεί όλες τις προπονήτριες  παλιές και πιο νέες για αυτή τους την επιτυχία, που είναι δουλειά, κόποι και προσπάθεια χρόνων.

Το προπονητικό team αποτελούν οι Κανάκη Σοφία, Πιτσίλκα Ευδοξία , Μάντζιου Ανθή- Μαρκέλλα, Ματθαίου Γεωργία και η χορογράφος Νατσαρίδου Μαίρη.

Τέλος οι χορηγοί του συλλόγου ήταν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της ομάδας και η διοίκηση τους ευχαριστεί ολόψυχα και θα είναι δίπλα τους με κάθε δυνατό τρόπο.

Previous ArticleNext Article