Ελλάδα

Θεσσαλός δημοσιογράφος πάει για παπάς

Εις την χαρά του Κυρίου ετοιμάζεται να εισέλθει ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Σαμαράς, ο οποίος έλαβε την ευχή και του Μητροπολίτου Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου.

Ο Ευάγγελος Σαμαράς, με σημαντική διαδρομή στον τοπικό τύπο και εξίσου σημαντικές σπουδές στη Θεολογία (με μεταπτυχιακό), παραμένει εκ των στενών συνεργατών του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και πρώτα ο Θεός αναμένεται να χειροτονηθεί εντός του έτους. Μάλιστα πριν κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή του έλαβε την ευχή και ενός εκ των αρχαιοτέρων Ιεραρχών της Ελλαδικής Εκκλησίας, του Μητροπολίτου Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου, ο οποίος προεξήρχε των λατρευτικών εκδηλώσεων το τελευταίο διήμερο στην Καρδίτσα επί τη εορτή του Αγίου και ενδόξου Οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη.
Ο Ευάγγελος Σαμαράς, έγγαμος (με τη Ρία Κάκια) και πατέρας δυο παιδιών συνεχίζει μια μακρά οικογενειακή παράδοση, καθώς και ο παππούς του Ευάγγελος ήταν κληρικός της Μητρόπολής μας, ενώ ο πατέρας του, Γεώργιος, διακονεί ως εφημέριος στον Κλεινοβό.
Πηγή: trikalavoice.gr

Previous ArticleNext Article