Λάρισα

Η Περιφέρειας Θεσσαλίας στην έκθεση FRUIT LOGISTICA 2018

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση FRUIT LOGISTICA που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στις 7-9 Φεβρουαρίου 2018 και προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο περίπτερό της. Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν σχέση με φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, βότανα, λουλούδια, φυτά, πατάτες, βιολογικά και οργανικά προϊόντα από το στάδιο της παραγωγής μέχρι την μεταποίηση, συσκευασία, αποθήκευση και διανομή. Αφορά δε παραγωγούς και επιχειρηματίες εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι εκθέτες θα μπορούν να εκθέσουν δείγματα των προϊόντων τους και  να παρευρεθούν στο περίπτερο σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης καθώς και να κανονίσουν τα ραντεβού τους με επισκέπτες στην έκθεση.

Ο κάθε εκθέτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να μεταφέρει αυτός τα δείγματα των προϊόντων  του  στον χώρο της έκθεσης, καθώς και το διαφημιστικό υλικό που αυτός επιθυμεί. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 31/12/2017.

Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2413506301 και 2413506302, γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Γεωργίου Λαδόπουλου.

fruitlogistica-2018

 

Previous ArticleNext Article