Λάρισα

Η Ν.Ε του ΠΑ.ΣΟ.Κ απαντάει στο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Με αφορμή τη δημοσίευση της 7ης Μαρτίου 2018 σε τοπικά ΜΜΕ, σχετικά με τα όσα βαθιά προσβλητικά είπε σε κομματική συγκέντρωση ο Γραμματέας της Ν.Ε Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ,ο οποίος αναφέρεται στην περίοδο της διακυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ χρησιμοποιώντας απαράδεκτες εκφράσεις , η Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Λάρισας  δίνει την απάντησή της .

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας το 1981 και υπηρέτησε το λαό και την πατρίδα για πολλά χρόνια . Κύριοι του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ εκτός από τα μέλη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος , προσβάλλετε έναν ολόκληρο λαό που επί έτη πολλά ψήφιζε το συγκεκριμένο κόμμα.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε όλη του την πορεία ανέδειξε τη χώρα , υπερασπίστηκε τα σύνορά της , κάτι που για σας είναι άγνωστη λέξη (σ.σ. να θυμηθούμε λίγο την απαράμιλλη έκφραση του πρωθυπουργού “δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα”), υλοποίησε τα περισσότερα έργα που άλλαξαν ριζικά και εκσυγχρόνισαν δημιουργώντας μια σύγχρονη ευρωπαική χώρα και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ, και στάθηκε ο πυλώνας ανάπτυξης και διαχείρισης των ευρωπαϊκών και όχι μόνο πόρων, εκμηδενίζοντας την ανεργία και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη.

Κύριοι του ΣΥ.ΡΙΖΑ σε μόλις τέσσερα χρόνια έχετε υπογράψει το πιο ταπεινωτικό μνημόνιο, έχετε υποθηκεύσει τη χώρα για εκατό χρόνια, δεν αναγνωρίζετε σύνορα, δεν δύναστε να ασκήσετε εξωτερική πολιτική , δημιουργείτε κομματικό στρατό διορισμένων και προσπαθείτε μέσα από επινοήσεις και λάσπη να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη από τις πράξεις σας. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ , όχι μόνο δεν φέρατε το σκίσιμο των μνημονίων όπως υποστηρίξατε , αλλά αντιθέτως είστε οι πιο πιστοί υπηρέτες των δανειστών, βγάζοντας στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων, δεσμεύοντας τους λογαριασμούς τους και σπρώχνωντάς τους σε πλήρη φτωχοποίηση λόγω των φιλελέυθερων πολιτικών που ασκείτε.

Μόνο που τώρα το αφήγημα τελειώνει και βρίσκεστε σε πανικό ….εσείς και το ακροδεξιό κόμμα που σας υποστηρίζει… Η απάντηση του ελληνικού λαού να είστε σίγουροι ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές θα είναι τόσο εκκωφαντική όσο τα τεραστια ψέμματα που έχετε πει τα τελευταία 3 χρόνια. Αλήθεια ξέχασε ο ελληνικός λαός τι κόμμα είστε; Λαικιστών (δήθεν αγανακτησμένων ψευτοαριστερών που υφαρπάξατε την ψήφο του για να αλώσετε με δόλιο τρόπο με κομματικούς και στην πλειονότητα ανεπάγγελτους και άεργους το κράτος. Θα μπορούσατε βέβαια να ρωτήσετε και τους “συντρόφους” σας στα τοπικά όργανα της Νομαρχιακής Σύριζα και των τοπικών σας οργανώσεων που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ πως λειτουργούσαμε. Σας επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό και σας παραδίδουμε στην κρίση της κοινωνίας της Ν. Λάρισας ερωτώμενοι:

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ  ποιος είναι λοιπόν αυτός που λειτουργεί με  όρους “μαφίας”;

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article