Ελασσόνα

Η Ελπίς Μεσοχωρίου τίμησε τη μνήμη του Χρήστου Τζανάρα

Πριν την έναρξη του σούπερ ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, που διεξήχθει στο Μεσοχώρι στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής «στροφής» του πρωταθλήματος, η διοίκηση των γηπεδούχων τίμησε την μνήμη του αγνού φιλάθλου της ΑΕΛ και Μεσοχωρίτη στη καταγωγή, Χρήστο Τζανάρα, που πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή χάνοντας τη μάχη με την επάρατο νόσο.

Η ομάδα της Ελπίς Μεσοχωρίου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με λευκά μπλουζάκια που έγραφαν επάνω το μήνυμα «Καλό ταξίδι Χρήστο», ενώ η διοίκηση εκπροσωπούμενοι από τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Καρακώστα και το αγωνιστικό τμήμα εκπροσωπούμενο από τον αρχηγό της ομάδας, Φράντζας, έδωσαν στις δύο κόρες του εκλιπόντος μία αναμνηστική φανέλα, λάβαρο της ομάδας και μία ανθοδέσμη, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Μεσοχωρίτη, Χρήστου Τζανάρα.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, πριν από την σέντρα της αναμέτρησης κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Χρήστου Τζανάρα, με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται και με μαύρα περιβραχιόνια.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Ελπίς Μεσοχωρίου πήρε μία νίκη ουσίας, που την έφερε στο -1 από την κορυφή του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας και το Αβέρωφ.

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article