Αθλητισμός

‘Ηττα για την ΑΕΛ από τον Παναθηναϊκό

Με γκολ του Λουντ στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδαρς της ΑΕΛ με 1-0 και πανηγύρισε το πρώτο φετινό διπλό του στη Superleague. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους «βυσσινί» κι έφτασε δίκαια στη νίκη.

Μ’ αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στους 27 βαθμούς και «βλέπει» πεντάδα, μιας και βρίσκεται πλέον στο -4 από τον Πανιώνιο.Οι «πράσινοι» θα έχουν, μάλιστα, την ευκαιρία να «χτίσουν» ένα μίνι σερί, μιας και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούν τη Λαμία.

Από την πλευρά της, η ΑΕΛ υπέστη τη δεύτερη εντός έδρας ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα και παρέμεινε στους 22 βαθμούς, όντας σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι «πράσινοι» πήκαν πιο δυνατά στη παιχνίδι και στο 19′ κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Τσανδάρης έβγαλε τη σέντρα, ο Δώνης έκανε κεφαλιά-πάσα στον Λουντ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μπόζοβιτς στο τετ-α-τετ για το 0-1.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (67′ Περόνε), Γκόικοβιτς (62′ Γκόλιας), Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (46′ Αγκάνοβιτς), Φατιόν, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Bλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Ινσούα, Κάτσε (87′ Κολοβέτσιος), Τζανδάρης (90+4′ Μουνιέ), Κουλιμπαλί, Λούντ, Χατζηγιοβάνης (75′ Στάικος), Δώνης.

(φωτό eurokinnisi)

Previous ArticleNext Article