Ελλάδα

Ηλικιωμένοι «την πέφτουν» σε ανήλικα αγορία σε εμπορικό

Η υπόθεση αφορά σε προσπάθειες που έχουν γίνει το τελευταίο εικοσαήμερο, από ηλικιωμένους, οι οποίοι συχνάζουν στο χώρο της veso mare, να προσεγγίσουν ανήλικα αγόρια με ότι αυτό στη συνέχεια μπορεί να συνεπάγεται
Έντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει σε επισκέπτες και χρήστες των χώρων της Veso Mare στην Πάτρα, τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά -κατά το τελευταίο διάστημα-  προσέγγισης ανηλίκων , από ηλικιωμένο ηλικιωμένους άντρες, με περίεργες και σεξιστικές διαθέσεις.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγείλει στους patrastimes οι γονείς των παιδιών που δέχτηκαν αυτές τις επιθέσεις, η κατάσταση επιβάλλει την άμεση λήψη μέτρων, τόσο από τους διαχειριστές των χωρών, όσο και από τις αρμόδιες αρχές.

Η υπόθεση αφορά σε προσπάθειες που έχουν γίνει το τελευταίο εικοσαήμερο, από ηλικιωμένους, οι οποίοι συχνάζουν στο χώρο της veso mare, να προσεγγίσουν ανήλικα αγόρια με ότι αυτό στη συνέχεια μπορεί να συνεπάγεται.

Τελευταίο περιστατικό η απόπειρα -πριν από λίγες ημέρες – από ηλικιωμένο, προσέγγισης δύο ανηλίκων αγοριών ηλικίας 15 και 16 χρόνων, την ώρα που αυτά παρακολουθούσαν κινηματογραφική ταινία σε αίθουσα της veso mare, με τον άντρα να φεύγει από την θέση του, να  πηγαίνει και να κάθεται δίπλας τους, να πιάνει αρχικά κουβέντα μαζί τους και στη συνέχεια να επιχειρεί να χαϊδέψει το ένα από αυτά.

Ο άντρας έγινε αντιληπτός από τους γονείς και συνοδούς των παιδιών, με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή. Είχε προηγηθεί λίγα 24ωρα πριν , άλλο περιστατικό, όπου ηλικιωμένος προσέγγισε ανήλικο αγόρι, την ώρα που αυτό πήγε στην τουαλέτα στο χώρο της veso mare ,με άγριες διαθέσεις.

Ωστόσο ο νεαρός αντέδρασε με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και ο σάτυρος να τραπεί σε φυγή. Αυτών των περιστατικών είχε προηγηθεί άλλο επεισόδιο, καθώς  πριν από λίγους μήνες στις σκάλες της Veso Mare, ηλικιωμένος άντρας επιχείρησε να χαϊδέψει αγόρι το οποίο ανέβαινε αυτές και ενώ σε μικρή απόσταση ακολουθούσαν οι γονείς του.

Η αντίδραση του πατέρα του ήταν άμεση, με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο και ο πατέρας του ανήλικου αγοριού να ζητήσει εξηγήσεις από τους υπεύθυνους του χώρου , απαιτώντας παράλληλα την άμεση λήψη μέτρων προς αποφυγή ανάλογων περιστατικών στο μέλλον .

Ωστόσο εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι οι αρμόδιοι για την διαχείριση και φύλαξη του χώρου, κάθε άλλο παρά ευαισθητοποιήθηκαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν και άλλα περιστατικά.

Να σημειωθεί πως τα περιστατικά αυτά έχουν γίνει γνωστά σε πολλούς γονείς, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι ιδιαίτερα γονείς μικρών παιδιών, οι οποίοι επιλέγουν να τα πηγαίνουν εκεί, καθώς πολλές φορές πραγματοποιούνται και παιδικά πάρτι.
Πηγή: Patrastimes

Previous ArticleNext Article