Ελασσόνα

«’Εφυγε» ο Θανάσης Βήτας

Στη «γειτονιά των αγγέλων» βρίσκεται από σήμερα μια εξέχουσα προσωπικότητα του Ολυμπιακού Βόλου, ο Θανάσης Βήτας. Σε ηλικία 64 ετών ο παλαίμαχος άσος των «ερυθρολεύκων» έφυγε από τη ζωή νικημένος από την επάρατο νόσο.

Ο Θανάσης Βήτας γεννήθηκε στην Ελασσόνα το 1954 και το 1978, σε ηλικία 24 ετών, ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου, τη φανέλα του οποίου τίμησε με ήθος για δέκα χρόνια, μέχρι το 1988.

Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε σε περισσότερα από 250 παιχνίδια και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 1987-88. Ωστόσο, ο Βασίλης Δανιήλ, προπονητής του Ολυμπιακού τότε, δεν του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί με την αγαπημένη του ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, καθώς την περίοδο 1988-89, όντας στο ρόστερ της ομάδας εκείνη την χρονιά, δεν έπαιξε σε κανένα παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία.

Στη συνέχεια, όταν «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ασχολήθηκε με την προπονητική, εργάστηκε σε πολλές ομάδες της Μαγνησίας, ενώ διετέλεσε προπονητής και του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Θανάσης Βήτας ήταν από τα ενεργά μέλη της Ένωσης Παλαιμάχων Ολυμπιακού Βόλου και πάντα κοντά στον Ολυμπιακό, την ομάδα που αγάπησε, όσο καμία άλλη.

Επί σειρά ετών εργάστηκε στον Δήμο Βόλου στην υπηρεσία στης ΔΕΥΑΜΒ.

Η εξώδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Κ. Δευτέρα στις 11 το πρωί από τον Ι.Ν. Ιωάννη Προδρόμου στην Ανακασιά. Εκεί θα γίνει και η ταφή.

goalpost.gr

Previous ArticleNext Article