Ελασσόνα

Ετήσια Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του του Χιονοδρομικού- Ορειβατικού- Περιβαλλοντολογικού Σύλλογο Σπαρμού

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χιονοδρομικού- Ορειβατικού- Περιβαλλοντολογικού Σύλλογο Σπαρμού, με την υπ΄αριθμό 10/25/03/2018 πράξη του και έχοντας υπόψη του τα άρθρα 11 και 12 του ισχύοντος καταστατικού του Συλλόγου, αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στην οποία θα πραγματοποιηθούν και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, όπως προβλέπεται κάθε τέσσερα (4) χρόνια από το Καταστατικό και καλεί  όλα τα μέλη  του συλλόγου να δώσουν το παρόν.

Λόγω μη απαρτίας, η 2η Επαναληπτική Τελική Συνεδρίαση, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Απριλίου και ώρα 17:00 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου στον Σπαρμό ανεξαρτήτως αριθμού των παρόντων μελών. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής, θα πρέπει το αργότερο έως 6 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, να καταθέσουν την αίτηση υποψηφιότητάς τους στα τηλέφωνα 6974149257 και 6937261789.

Πριν την συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης,  θα έχει γίνει ο απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., ο έλεγχος των οικονομικών του Συλλόγου από την Εξελεγκτική Επιτροπή, η ταμειακή τακτοποίηση μελών και συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα του Συλλόγου, όπου όλα τα μέλη θα έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν τις απόψεις τους. Μετά το πέρας της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία και η ψηφοφορία. Το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο και περιλαμβάνει τους υποψήφιους για το Διοικητικό Συμβούλιο και χωριστά τους υποψήφιους για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγονται οι επτά πρώτοι πλειονοψηφήσαντες σε σταυρούς προτίμησης και μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής οι τρεις πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης. Σε περίπτωση ισοψηφίας γίνεται κλήρωση. Στο ψηφοδέλτιο ο εκλογέας δύναται να σημειώσει τόσους σταυρούς όσα είναι τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής επιτροπής, δηλαδή μέχρι επτά (7) σταυρούς προτίμησης για το Διοικητικό Συμβούλιο και μέχρι τρεις (3) για την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνονται τα εξής:

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης
  2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Διοικητικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  4. Οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  5. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  6. Απαλλαγή του Δ.Σ. από τις ευθύνες για το έτος που πέρασε
  7. Άλλα θέματα-προτάσεις
  8. Τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής και εγγραφή νέων μελών
  9. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.

 Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι το έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. 

Η παρουσία όλων σας και ιδιαίτερα η υποψηφιότητα όσο το δυνατόν περισσότερων νέων μελών στις αρχαιρεσίες, κρατούν το Σύλλογο δυνατό και δεμένο!

Για το Δ.Σ. του ΧΟΣ ΣΠΑΡΜΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΝΙΚΟΥ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΦΟΥΝΤΑΡΛΗ

 

 

Previous ArticleNext Article