Ελασσόνα

Επαφές της Α.Ε.ΝΟ.Λ. με τους Δήμους για το νέο Leader

Eνημερωτικές συναντήσεις στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας πραγματοποιεί η  Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας για το νέο Leader. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

Ενόψει της 1ης προκήρυξης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο του Μέτρου 19 «Τοπική Ανάπτυξη με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων CLLD/LEADER» Υπομέτρο 19.2: «Στήριξη για την υλοποίηση δράσεων υπό την τοπική στρατηγική ανάπτυξης για παρεμβάσεις Δημοσίου χαρακτήρα» του ΠΑΑ 2014-2020, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε. πραγματοποιεί   συναντήσεις – ενημερώσεις με τους  Δήμους  της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Στις συναντήσεις η Διευθύντρια της «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» κ. Σεβαστή Μπασδέκη και τα στελέχη της εταιρείας κ. Ιωάννα Παπαγεωργίου και κ. Ιωάννα Λιόλιου παρουσιάζουν αναλυτικά την 1η προκήρυξη των έργων δημοσίου χαρακτήρα προκειμένου οι Δήμοι από την πλευρά τους να ετοιμάσουν –ωριμάσουν τα έργα που θα υποβάλλουν για χρηματοδότηση μέσω του προγράμματος CLLD/LEADER.  Από την πλευρά του Δήμων στην ενημέρωση συμμετέχουν  εκτός από τον Δήμαρχο, αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και στελέχη της Τεχνικής υπηρεσίας,  Σχεδιασμού και Προγραμματισμού.
Εως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις στο Μακρυχώρι του Δήμου Τεμπών, στη Λάρισα, στα Φάρσαλα και την Αγιά.

Previous ArticleNext Article