Λάρισα

Επίσκεψη Ν.Παπαδόπουλου στα Μεσάγγαλα

Επίσκεψη στα παράλια του Δήμου Τεμπών που έχουν πληγεί από τις πρόσφατες πλημμύρες, πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεμπών Ζάχο Βασίλη, τον πρόεδρο της Τ.Κ. Κρανιάς-Κουλούρας Ιωάννη Μήτσιου και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Αιγάνης Ζαφείρη Κώστα.

Ο κ.Παπαδόπουλος στα πλαίσια της επίσκεψής του μετέβη στην περιοχή των Μεσαγγάλων όπου μετά τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών πλημμύρισαν δρόμοι  και προκλήθηκαν μικρές ζημιές σε καλλιέργειες. Στη συνέχεια ο βουλευτής, αναγνωρίζοντας την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης των προβλημάτων, αναφέρθηκε στην απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης,  Αλέξη Χαρίτση ο οποίος ενέκρινε την ενίσχυση της Περιφέρειας Θεσσαλίας με 67 εκατ. ευρώ, από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), για έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν τα  έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν την περιοχή τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Τα έργα αφορούν κυρίως, την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής προστασίας καθώς και επισκευές  του επαρχιακού  και αγροτικού οδικού  δικτύου που υπέστη σημαντικές ζημιές  από τις καταστροφικές πλημμύρες στους νομούς  Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

 

Previous ArticleNext Article