Ελασσόνα

Ελασσονίτης πνίγηκε στους Νέους Πόρους

Το απογευματινό μπάνιο στους Νέους Πόρους έμελλε να είναι και το τελευταίο για τον άτυχο άνδρα που πνίγηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου και των φίλων του… Τραγωδία το απόγευμα της Τετάρτης στην παραλία των Νέων Πόρων Πιερίας. Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα όταν ένας 55χρονος από χωριό της Ελασσόνας, σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που κολυμπούσε με την παρέα του ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και βούλιαξε μέσα στη θάλασσα.

Αμέσως λουόμενοι που ήταν στο σημείο τον τράβηξαν έξω από το νερό και ένας ιδιώτης γιατρός που ήταν εκείνη την ώρα στην παραλία, προσπάθησε να τον επαναφέρει χωρίς αποτέλεσμα. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στην παραλία και παρά τις προσπάθειες για ανάνηψη και κατά τη μεταφορά του άτυχου άνδρα στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου, δυστυχώς όταν έφτασε εκεί είχε ήδη καταλήξει. Η νεκροψία-νεκροτομή θα δείξει την ακριβή αιτία του θανάτου, πιθανότερο πάντως φαντάζει να έπαθε ανακοπή την ώρα που ήταν μέσα στη θάλασσα.

Ο άτυχος Α.Κ. ήταν από χωριό της Ελασσόνας και απ’ ότι μαθαίνουμε ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Τραγική φιγούρα ήταν απόψε στο Κ.Υ. Λιτοχώρου η γυναίκα του που είδε απόψε τον άνθρωπο της να ξεψυχά μπροστά στα μάτια της ενώ αρκετοί ήταν οι φίλοι και συγγενείς του νεκρού που μόλις το έμαθαν, έσπευσαν στο πλευρό της για να την παρηγορήσουν.
Πηγή: tinealarissa.gr

Previous ArticleNext Article