Ελασσόνα

Εκδηλώσεις στην Ελασσόνα από το Κέντρο Τέχνης και Λόγου

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Εκδηλώσεις υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθούν στην Ελασσόνα που έχουν ως στόχο, μεταξύ άλλων, να προσελκύσουν τουρισμό στη περιοχή.
Στις 11 και 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί από το Κέντρο Τέχνης, Λόγου και Κοινωνικής Δράσης Επαρχίας Ελασσόνας η Γιορτή Τέχνης και Λόγου η οποία περιλαμβάνει εκδηλώσεις, συναυλίες, διαλέξεις, κινηματογραφικές προβολές και χορευτικές παραστάσεις.
Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί έκθεση εικαστικών και λαϊκών καλλιτεχνών, διαλέξεις με θέμα «Όλυμπος και Μύθοι, στη Δολίχη, αφιέρωμα στους αρχαίους κατοίκους της Θεσσαλικής Γης Αινιάτες, Μουσικοχορευτική παράσταση στον Ευαγγελισμό ανθοκομική Έκθεση στην πλατεία Ελασσόνας και τέλος έκθεση βιβλίων ντόπιων συγγραφέων στην Ελασσόνα.
Στις 27 και 28 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στη Γαλανόβρυση Ελασσόνας η ΑΡΑΔΟΣΙΒΙΑ 2016. Στα πλαίσια του 22ου Διεθνούς Μουσικοχορευτικού Φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο θα συμμετέχουν καλλιτέχνες των χορευτικών συγκροτημάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Φέτος, θα λάβουν μέρος χορευτικά συγκροτήματα από την Ρωσία και την Ισλανδία, Πολωνία και με ελληνικά χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα. Τέλος, στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και η 11η Έκθεση Τοπικών Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων.

Previous ArticleNext Article