Ελασσόνα

Εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Ελασσόνας

Την Τετάρτη 1η Αυγούστου, από τις 09:30 το πρωί μέχρι και το μεσημέρι, ειδικό τμήμα της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας, θα βρίσκεται στο Δημαρχείο Ελασσόνας, με σκοπό την συγκέντρωση αίματος, στην προσπάθειά μας να βοηθηθούν οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής που το έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου δήλωσε:

«Καλώ όλους του συμπολίτες μου στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη στο Δημαρχείο της πόλης. Σε συνεννόηση με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας, θα βρίσκεται στον χώρο του Δημαρχείο ειδικό συνεργείο για να εκτελέσει την αιμοδοσία.

Σε τούτες τις τραγικές στιγμές που βιώνει ολόκληρη η χώρα, οφείλουμε όλοι να σταθούμε όρθιοι και αλληλέγγυοι σε όσους έχουν ανάγκη. Σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της επαρχίας, τους φορείς και τα σωματεία θα προσπαθήσουμε να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό πολιτών, προσφέροντας έτσι στους συνανθρώπους μας ελπίδα ζωής».

Επίσης σύμφωνα με δελτίο τύπου που λάβαμε ο Σύλλογος Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Ελασσόνας συμμετέχει στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 1 Αυγούστου στο Δημαρχείο της πόλης για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στην Ανατολική Αττική.

Σε συνεννόηση με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείο Λάρισας, θα βρίσκεται στον χώρο του Δημαρχείο ειδικό συνεργείο για να εκτελέσει την αιμοδοσία.

Σε τούτες τις τραγικές στιγμές που βιώνει ολόκληρη η χώρα, οφείλουμε όλοι να σταθούμε όρθιοι και αλληλέγγυοι σε όσους έχουν ανάγκη, προσφέροντας έτσι  στους συνανθρώπους μας μια ελπίδα ζωής, αναφέρει σχετικά.

Previous ArticleNext Article