Ελασσόνα

«Δυναμική και ανθρώπινη η παρουσία του Κυρ. Μητσοτάκη στην Ελασσόνα»

«Η επίσκεψη του προέδρου της παράταξής μας στην Ελασσόνα αποδεικνύει πως οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις του ίδιου αλλά και της Νέας Δημοκρατίας στο σύνολό του δεν μένουν στα λόγια αλλά γίνονται πράξεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας.

Και συνεχίζει:

«Το «άνοιγμα» του κόμματος στην κοινωνία, η αξία και η ενδυνάμωση των Τοπικών Οργανώσεων και η αντιμετώπιση των προβλημάτων στη βάση τους, σηματοδοτούν τη νέα πορεία πραγμάτων που χαράζει η Νέα Δημοκρατία απέναντι στους πολίτες του μόχθου, που δοκιμάζονται συνολικά και καθημερινά.

Η δέσμευση του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Βασίλη Κικίλια στη συνάντηση με τους κτηνοτρόφους στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο πραγματοποιήθηκε με την επίσκεψη του προέδρου του κόμματός μας.

Το χρόνιο αίτημα των κτηνοτρόφων να δουν και να μιλήσουν με τον πρόεδρο υλοποιήθηκε. Άμεσος, επικοινωνιακός, απλός, προσιτός, ανθρώπινος είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την εικόνα του αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ήρθε για να ακούσει και όχι για να μιλήσει βάζοντας τον πολίτη στην κορυφή της πολιτικής πυραμίδας, κερδίζοντας τη χαμένη εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι έχει τη θέληση και μπορεί να δώσει τη μάχη για μια Ελλάδα, που σίγουρα αξίζει μια καλύτερη κυβέρνηση, ένα καλύτερο αύριο».

20170625_201842

20170625_202144

Previous ArticleNext Article