Ελλάδα

Δολοφονία μικρής Στέλλας: Η μητέρα της είδε τον παιδοκτόνο – “Ήταν βίαιος, ήθελε να το κάνει”

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε σημέρα η μητέρα της Στέλλας, για να δει τον σύζυγο και δολοφόνο της εξάχρονης κόρης της, την ώρα που γείτονες της οικογένειας αλλά και άνθρωποι που δεν την ήξεραν, φτάνουν συνεχώς στο σημείο, όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της, για να αφήσουν ένα λουλούδι πάνω στον κάδο σκουπιδιών. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου (29.04.2017) στο σημείο πραγματοποιήθηκε Τρισάγιο στην μνλήμη της αδικοχαμένης 6χρονης.
st1

st2

st3
Τα ξημερώματα της Πέμπτης (17.04.2017) ο 61χρονος στραγγάλισε την εξάχρονη κόρη του, που είχε κινητικά προβλήματα, και ενώ η σύζυγός του απουσίαζε από το σπίτι, καθώς είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Όμως, στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο δίδυμος αδερφός της Στέλλας…
“Δεν το πιστεύω ότι το έκανε ο αδερφός μου αυτό το πράγμα. Δεν πιστεύω ότι το είχε προμελετημένο. Πρέπει να ήταν θολωμένος…”, είπε μεταξύ άλλων, η αδερφή του 61χρονου στον ALPHA.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σίψας, φίλος και συνάδελφος του 61χρονου επί 30 χρόνια, είπε στον ΑΝΤ1: “Στις δύο οικογένειες που έχει φτιάξει ήταν βίαιος. Κατά καιρούς, ερχόταν η πρώην γυναίκα του στο Τμήμα και έκανε παράπονα… Για να φτάσει στο σημείο να πιάσει το παιδί από το λαιμό, ήθελε να το κάνει”.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Στο μεταξύ, στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν σχεδόν βέβαιο πως στο βίντεο -που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής- ο άνδρας που φαίνεται είναι ο πατέρας της Στέλλας, τη στιγμή που πετάει το πρώμα της σε κάδο σκουπιδιών.

Στο βίντεο, φαίνεται ένας άνδρας να βγαίνει από το σπίτι στις 1.15 π.μ., να πετάει μια σακούλα σε κάδο σκουπιδιών και να συνεχίζει την πορεία του προς το σημείο, όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του κοριτσιού.

Ο 61χρονος φέρεται να ακολούθησε την ίδια διαδρομή κάνοντας στάση στον κάδο της γωνίας του σπιτιού, προκειμένου να πετάξει μια τσάντα με κοσμήματα.

Πηγή: newsit.gr

Previous ArticleNext Article