Λάρισα

Γ. Αδαμούλης: Η ιστορία δεν παραχωρείται…Η Μακεδονία δεν πωλείται

Η κυβέρνηση ψάχνει να βρει συνένοχους στο έγκλημα που μεθοδεύει Χρόνια τωρα απο τοτε που ήταν κόμμα του 3%.
Πάντα υποστήριζαν, ότι η Ελλάδα πρέπει να αναγνωρίσει τα σκοπια με την συνταγματική τους ονομασία, δηλ ως 《Δημοκρατία της Μακεδονίας》.
Αυτη είναι η αλήθεια.

Συνειδητα λοιπόν η κυβέρνηση της Αριστεράς προσπαθει να δημιουργήσει σύγχυση στον ελληνικό λαό, ότι είναι μια υπόθεση χαμένη κ γι’αυτό ευθύνονται οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Η αλήθεια ομως ειναι διαφορετικη κ αποκαλυπτικη.

Πραγματι μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου του 1991 η χώρα μας αναγνώριζε την Γιουγκοσλαβία ως κράτος, δεν αναγνώριζε ομως καμμία εσωτερική της υποδιαίρεση.

Ποτε δημιουργήθηκε πρόβλημα διεθνούς αναγνώρισης των σκοπιων ως 《Μακεδονια》;

Όταν η Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε κ οι επι μέρους ομοσπονδες ενοτητες ζήτησαν να αναγνωριστούν ως ξεχωριστες κρατικες οντοτητες

Πως αντέδρασε τότε η χώρα μας ;

Ο Σαμαράς τότε ως υπουργός εξωτερικών στα μεσα του Δεκέμβρη 1991 εξασφάλισε την ομόφωνη θέση των υπουργών εξωτερικών της ΕΟΚ πως αποκλείεται να αναγνωριστεί χώρα με όνομα που θα αποτελεί το όχημα του αλυτρωτισμού εναντίον της χώρας μας.

Σε αυτό συμφωνούσε τότε το σύνολο του πολιτικού κόσμου πλην ΚΚΕ.

Επικαλέστηκε τοτε κάποιος ευρωπαίος ηγέτης η υπουργός εξωτερικών, ότι ως υποδιαίρεση της Γιουγκοσλαβίας είχε το όνομα 《Δημοκρατία της Μακεδονίας》κ πρέπει να το διατηρήσει;

Ουδείς διανοήθηκε να το επικαλεστεί, ουτε άλλο κράτος.
Μονο οι συριζαιοι το επικαλούνται σήμερα λειτουργώντας ως εντολοδόχοι των συμφερόντων των σκοπιων κ όχι της Ελλάδας.

Άξιοι απόγονοι. Αυτό που δεν μπορεσαν να πετύχουν οι πρόγονοί τους με τα όπλα, δηλαδή να αποκόψουν την Μακεδονία απο τον εθνικό κορμό, προσπαθούν να το πετύχουν σήμερα με την ενδοτική διπλωματία που ασκούν σε βάρος των εθνικών συμφερόντων της χωρας.

Τι πέτυχε η Ελλάδα το 1993 κ προσπαθει σημερα να το ακυρώσει η κυβέρνηση της Αριστεράς;

Η Ελλάδα το 1993 λόγω της μαχητικής διπλωματίας, της σθεναρης αντίστασης του λαού κατάφερε να κερδίσει κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορα στην Ιστορία αναγνώρισης κράτους μέλους του ΟΗΕ.

Κατάφερε να μπούνε τα σκοπια στον ΟΗΕ με προσωρινό Όνομα. Καλα διαβάσατε με προσωρινό.

Υποχρεώθηκαν τα σκοπια να διαπραγματευτούν το τελικό τους ονομα με την Ελλάδα. Γιαυτο διαπραγματευονται Χρόνια με την χώρα μας.
Αυτή είναι η αλήθεια!.
Εμείς κραταμε τα κλειδιά.

Αν ίσχυε το επιχείρημα των συριζαιων οτι τους αναγνωρίζουν οι περισσότερες χωρες με το συνταγματικό τους όνομα κ η υπόθεση χάθηκε, τότε γιατί δεν αρκούνται σε αυτο;
Τοτε γιατί κόπτονται τοσο πολύ για τη αναγνώριση απο την Ελλάδα;

Συμπέρασμα :
Η Ελλάδα απέκτησε το δικαίωμα να εγκρίνει το τελικό όνομα των σκοπιων.
Ναι καλα διαβασατε. Είναι δικό μας δικαίωμα.
Ε! Λοιπόν αυτό το μέγα πολιτικό πλεονέκτημα της χώρας μας, κατι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ιστορία των εθνών, προσπαθεί να το ακυρώσει η κυβέρνηση της Αριστεράς.
Αυτη ειναι η αλήθεια.

Η χωρα μας εχει το απόλυτο δικαίωμα κ το διατηρεί, να εγκρίνει δηλαδή το οριστικό όνομα των σκοπιων.
Αυτο είναι κ το έγκλημα της Κυβέρνησης της Αριστεράς, ότι απεμπολει το υπεροπλο της χώρας μας λειτουργώντας ως δούρειος ίππος.

Αν δεν αναγνωρίσουμε εμείς τα σκοπια θα παραμένουν ως 《πρωην χώρα》μιας 《πρωην》κρατικής οντότητας της Γιουγκοσλαβίας που σήμερα δεν υφίσταται.

Συμπέρασμα :
Ο Θεός να αναγνωρίσει τα σκοπια ως Μακεδονία, αν δεν τα αναγνωρισει η Ελλάδα δεν θα γίνουν ποτε Μακεδονία κ οι σκοπιανοί δεν θα γίνουν ποτε Μακεδόνες.

Previous ArticleNext Article