Λάρισα

Γ. Αδαμούλης: Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι

Ο Κ. Μητσοτάκης με την στάση του στο “Μακεδονικό” ζήτημα, αλλά κ με όλη την στάση του , ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απέδειξε, ότι αξίζει την ψήφο του Ελληνικού Λαού.

Αρκεί να τον εμπιστευτούμε. Πρέπει να τον εμπιστευτούμε.

Πρέπει να τον εμπιστευτούμε γιατί με την συμφωνία αληθειας, μπήκε απέναντι στον λαϊκισμό κ στις δυνάμεις του λαϊκισμού, που τόσα δεινα επέφεραν στην πατρίδα

Πρεπει να τον εμπιστευτούμε γιατί υπόσχεται , λίγα μεν, αλλά θα τα κάνει πραξη.

Πρέπει να τον εμπιστευτούμε, για την πατριωτική του σταση, στο Μακεδονικό ζήτημα.

Πρέπει να τον εμπιστευτούμε, διότι με την στάση του στο Μακεδονικό ζήτημα, ξεμπροστιασε τον καμμένο για την αλλοπρόσαλλη σταση του, με αποτέλεσμα σε λίγες μέρες το Κόμμα του να εξαυλωθει.

Πρέπει να τον εμπιστευτούμε, γιατί με την στάση του στο Μακεδονικό, κατάφερε καίριο πλήγμα στον κυβερνητικό συνασπισμό των συρανελ, ο οποίος βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης.

Στην παγίδα που του έστησαν ο Τσίπρας με τον καμμένο, έπεσαν μεσα οι ίδιοι.
Μάλλον τους ερριξε μεσα ο Κυριάκος.

Κ την ώρα αυτή, που πρέπει όλοι να είμαστε συσπειρωμένοι γυρο απο την μεγάλη Φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη της ΝΔ κ τον αρχηγό της, καποιοι αποδέχονται να γίνουν τα δεκανίκια του καταρρεοντος Τσίπρα.

Οι δουρειοι ίπποι δεν μπορουν να πλήξουν την ΝΔ.

Οι Αντωναροι είναι τόσο λίγοι, είναι τόσο μικροι, γιαυτο αποδέχονται να παίξουν τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου, της χειρότερης κυβέρνησης απο συστάσεως του ελληνικού Κράτους

Η ΝΔ δεν έχει ανάγκη, ούτε τους δούρειους ίππους, μα ούτε κ τα ποντίκια που εγκαταλείπουν το βυθισμένο σκαφος κ ψάχνουν να βρουν σανίδα πολιτικης σωτηριας σε αυτή.

Η μητέρα των μαχών πλησιάζει.

Ήρθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα απο το στάρι.

Η μάχη για την αυτοδυναμία, θα είναι σκληρή, αλλα στο τέλος θα την κερδίσουμε για το καλό της Ελλάδας.

Previous ArticleNext Article