Αθλητισμός

Γκούμας: «Σε τραγικό σημείο κακής λειτουργίας έχει περιέλθει η ΕΠΣΛ»

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ και μέλος της παράταξης «επιστροφή στο ερασιτεχνικό» κ. Τέλης Γκούμας προέβει σε μία αρκετά καυστική προσωπική δήλωση για τα τεκταινόμενα της ΕΠΣΛ αλλά και την επόμενη ημέρα, αφού ο ίδιος δηλώνει αισιόδοξος για αλλαγή στη διοίκηση της Ένωσης. Βαριές τοποθετήσεις για τον ορισμό αγώνων, διαιτητών και αρκετές ακόμη σοβαρές τοποθετήσεις από τον κ. Γκούμα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:  

«Σε τραγικό σημείο κακής λειτουργίας έχει περιέλθει η ΕΠΣΛ η τρίτη μεγαλύτερη ένωση της χώρας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μη λειτουργία του Δ.Σ. το οποίο έχει να συνεδριάσει πέραν του διμήνου με τόσα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τα σωματεία εν εξελίξει των πρωταθλημάτων και των υποδομών. Παράτυπες αλλαγές αγώνων κατά το δοκούν μην κρατώντας καν τα προσχήματα της ισονομίας μεταξύ των σωματείων. Ορισμοί αγώνων λίγες ώρες πριν με αποτέλεσμα αλλού να πάει η μια ομάδα αλλού η άλλη. Παιχνίδια με ενδιαφέρον βαθμολογικό να ορίζονται διαφορετικές μέρες τις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων. Έχουμε τώρα και καινούριο φαινόμενο ορισμού η μη αγώνων μέσω διαβούλευσης στο Facebook. Τραγικό.

Τα πρωταθλήματα υποδομών είναι στη 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου και μένουν άλλες 7 αγωνιστικές!!!!!!!!! Κανένας σχεδιασμός για τελική φάση η διεξαγωγή τελικών. Δεν γνωρίζει κανένας ότι οι αθλητές των υποδομών είναι όλοι μαθητές; Ανήκουστο θα τελειώσουν τα σχολεία και μετά (κουτσουρεμένα) πρωταθλήματα… Ορισμοί διαιτησίας που προκαλούν τραγελαφικές καταστάσεις κάθε ΣΚ στα γήπεδα του νόμου μας. Γενική επιστράτευση διαιτητών αμφιβόλου ικανότητας και ηθικής με σκοπό των εκφοβισμό αυτών που τους πληρώνουν. Των δύσμοιρων παραγόντων. Εκπαίδευση ανύπαρκτη όπως πχ τη Μ. Δευτέρα μετά από αγωνιστική και ενόψει εμβόλιμης αγωνιστικής δεν έγινε μάθημα όπως επιβάλλεται. Εκτός αν η εκπαίδευση γίνεται κάπου αλλού με προσωπικές οδηγίες για τον καθένα. Το ομολογεί άλλωστε και ο υπάλληλος φάντασμα της Ένωσης. Αυτοί είναι άχρηστοι εγώ κάνω κουμάντο.

Το ίδιο και στους διαιτητές υπάρχουν τοποτηρητές παράνομοι που δεν τηρούν καμία έστω τυπική υποχρέωση που απορρέει από το διοριστήριο στην Ένωση. Κάποιοι νομίζουν ότι η Ένωση είναι τσιφλίκι η ιδιωτική τους επιχείρηση και την μεταχειρίζονται ως τέτοια. Αρκετό κακό προκαλέσατε ήρθε η ώρα να σας κατατάξουν τα σωματεία στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ως την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Κάποιοι (παράγοντες)που διανύουν τα τελευταία μέτρα της ποδοσφαιρικής τους διαδρομής περίμενα έστω και την ύστατη ώρα να τα διανύσουν με αξιοπρέπεια. Δυστυχώς διαψεύστηκα… Ευτυχώς περισσότερα από τα 2/3 των σωματείων έχουν ήδη αποφασίσει για την επόμενη μέρα στις εκλογές. Πολύ σύντομα οι εξελίξεις που για όσους εθελοτυφλούν θα είναι καταιγιστικές. Η παράταξη (επιστροφή στο ερασιτεχνικό) θα είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών με στήριξη ήδη περισσότερων των 85 σωματείων….

Τέλης Γκούμας
Μέλος Δ.Σ. ΕΠΣΛ
Μέλος της παράταξης επιστροφή στο ερασιτεχνικό

athleticlarissa.gr

Previous ArticleNext Article