Ελασσόνα

Γιώργος Κατσιαντώνης σε Αναπληρωτή Διοικητή Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας: “Σέβεστε τον Έλληνα πολίτη… με τις παρεμβάσεις σας για ποιοτικές υπηρεσίες”

Οι στόχοι αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μέσα από πρωτοβουλίες για επενδύσεις και καινοτομίες, ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης του Βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργου Κατσιαντώνη με τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Δημήτρη Λιόλιο.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης που επισκέφτηκε τον αναπληρωτή διοικητή στο γραφείο του, μίλησε για ένα νοσοκομείο που αποτελεί σημείο αναφοράς για ασθενείς από όλη την Κεντρική Ελλάδα, παρά τις τραγικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνικό εξοπλισμό και ενημερώθηκε για τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Δημήτρης Λιόλιος στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει για να γίνουν ποιοτικότερες οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ενημέρωσε το Βουλευτή Λάρισας ότι πέρα από τον σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας μαγνητικό τομογράφο που λειτουργεί στο νοσοκομείο, σύντομα θα εγκατασταθεί και ο εξοπλισμός για την αναβάθμιση του χειρουργικού τομέα, της ΜΕΘ, της Ουρολογικής και της Καρδιολογικής Κλινικής ενώ έχει υποβληθεί αίτημα για έγκριση κονδυλίων μέσω ΕΣΠΑ  για βελτίωση και άλλων μονάδων του Νοσοκομείου.

“Διαθέτετε δυναμισμό, θέληση και ευαισθησία… και ξέρω ότι παρεμβαίνετε συνεχώς για να εγκριθούν τα κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ για ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να αντικατασταθούν τα… γερασμένα μηχανήματα από νέα με σκοπό την… εύστοχη διάγνωση στις εξετάσεις των ασθενών” επεσήμανε ο Βουλευτής Λάρισας που δήλωσε στο διοικητή έτοιμος να παρέμβει από τη δική του θέση για να λυθεί εγκαίρως το σοβαρό αυτό θέμα που έχει να κάνει με ότι πιο σημαντικότερο για τον άνθρωπο… το δικαίωμα του στην υγεία μέσα από…. αξιοπρεπείς υπηρεσίες.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης αναφέρθηκε και στο…. φιλότιμο που διαθέτουν γιατροί, νοσηλευτές και το υπόλοιπο δυναμικό του νοσοκομείου για να παρέχουν τα μέγιστα στους ασθενείς, παρά τις σοβαρές ελλείψεις σε ανθρώπινους πόρους και έδωσε τα συγχαρητήρια στο Δημήτρη Λιόλιο για την άρτια και σημαντική για τον κάθε ασθενή ψυχική δύναμη που παρέχουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου στην εποχή της δύσκολης οικονομικής κρίσης που ζούμε.

Previous ArticleNext Article