Λάρισα

Γιώργος Κατσιαντώνης: “Γιγαντώνεται η ανάγκη για εθνική ομοψυχία”

“Η ιστορία του Έθνους μας είναι το βασικό θεμέλιο της υπόστασής μας. Εμείς οι Έλληνες για να πάμε μπροστά, πρέπει να κοιτάζουμε πίσω. Για να οικοδομήσουμε το μέλλον μας, οφείλουμε να διαφυλάξουμε αλώβητη τη βαριά κληρονομιά, που μας άφησαν οι πρόγονοί μας το 1881, θέτοντας ως αντίβαρο την ίδια τους τη ζωή, για να αναπνέουμε σήμερα ελεύθεροι.

Τους τιμούμε με εθνική υπερηφάνεια, γιατί με αρετή ,τόλμη και σθένος, απελευθέρωσαν την Πόλη μας από τον Τουρκικό ζυγό, και ύψωσαν τη σημαία της ελευθερίας και της πίστης στα ιδανικά και την Πατρίδα”, δήλωσε ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ Γιώργος Κατσιαντώνης που με σεβασμό και τιμή στους προγόνους, στάθηκε μπροστά στην επιτύμβια πλάκα, και με υπερηφάνεια κατέθεσε στεφάνι στην ηρωική μνήμη τους.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης που έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Λάρισας από την Οθωμανική κυριαρχία”Ελευθέρια 2018″, επισήμανε την αναγκαιότητα αναπτέρωσης της εθνικής συνείδησης στις δύσκολες εποχές που βιώνει η Πατρίδα, αναφέροντας ότι ” αν και πέρασαν 137 χρόνια από τη θυσία των άξιων αγωνιστών του τόπου μας, η ευγνωμοσύνη μας γιγαντώνει την ελπίδα, δυναμώνει την ταυτότητά μας ως Έλληνες, και μας δεσμεύει να προχωρήσουμε στο αύριο, με ενότητα, ομοψυχία και αυτοπεποίθηση για να σπάσουμε το “ζυγό” της χρόνιας κρίσης και να γράψουμε νέα ιστορία”.

Previous ArticleNext Article