Ελασσόνα

Γιώργος Κατσιαντώνης για 2η Γιορτή Γεωργο-κτηνοτροφίας στο Αργυροπούλι:” Ισχυρός θεσμός …ασπίδα στην κρίση”

Τα δρώμενα της κτηνοτροφικής ζωής παρακολούθησε με ενδιαφέρον ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης ο οποίος επισκέφτηκε τη 2η Γιορτή Γεωργο-κτηνοτροφίας στο Αργυροπούλι Τυρνάβου.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης που περιηγήθηκε στην έκθεση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Τυρνάβου που σε συνεργασία με τον Κτηνοτροφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αρβαντοβλάχων Αργυροπουλίου και τον Σύλλογο Γυναικών Αργυροπουλίου… έφεραν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

kats2

“Στην καρδιά του Θεσσαλικού Κάμπου… εδώ όπου ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος αγωνίζεται για να αναδείξει την τοπική οικονομία χωρίς σύμμαχο την Πολιτεία που τους έχει βάλει στη… λίστα της καταστροφής… η 2η Γιορτή της Γεωργο-κτηνοτροφίας έρχεται να αναδείξει τον πλούτο της περιοχής και της χώρας μας γενικότερα, ως αντίδοτο ισχυρό στους αγώνες τους για ανάπτυξη και συνεργασία. Οφείλουμε όλοι εμείς που τιμούμε τον τόπο μας να είμαστε παρόντες και παρεμβατικοί, στην προσπάθεια αγροτών και κτηνοτρόφων για μια οικονομικά δυναμική Ελλάδα στο μέλλον.”

kats3

Previous ArticleNext Article