Λάρισα

Γερογιώκας: “Ψεύτης βοσκός ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας”

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας Ηρακλής Γερογιώκας δηλώνει αγανακτησμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας και τον χαρακτηρίζει ψεύτη βοσκό της πολιτικής μας ζωής.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
“Με περισσή λύπη και αγανάκτηση παρατηρούμε τον Σύριζα Λάρισας να συνεπικουρεί προπαγανδιστικά στην ατέρμονη προσπάθεια των Συριζανέλ να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Τόσο στα εργασιακά όσο και στο φορολογικό διαστρεβλώνουν την αλήθεια ανερυθρίαστα με δελτία τύπου ξεπατικωμένα από εγχειρίδια προπαγάνδας και εξαπάτησης  των πολιτών.
Η αλήθεια είναι ότι η χώρα είναι σε χειρότερη κατάσταση από αυτήν που παρέλαβαν. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσαν να διαπραγματευτούν . Η αλήθεια είναι ότι πέρα από ρουσφέτια ημετέρων δεν έχουν πια να προσφέρουν τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι η εμμονή  με την καρέκλα είναι προφανής.
Ποτέ στην ιστορία μας τόσο νέοι άνθρωποι δεν φάνταζαν τόσο παλιοί και ξεπερασμένοι.  Η ιστορία που τόσο αγαπάτε να μισείτε θα σας εκδικηθεί. Η παρακαταθήκη σας ντροπιαστική, η υστεροφημία σας ανύπαρκτη. Είστε δυστυχώς ο ψεύτης βοσκός της πολιτικής μας ζωής. Η Ελλάδα σας αφήνει πίσω. Η Συμφωνία Αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχεται”.

Previous ArticleNext Article