Ελασσόνα

Βελτιώνονται αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελασσόνα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Ελασσόνα προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε ότι : «Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο της Ελασσόνας κ. Ν. Ευάγγελου , καταγράψαμε υπαρκτά προβλήματα σε αθλητικούς χώρους.

Συνεργαζόμαστε με τους δήμους οι οποίοι έχουν την ευθύνη της συντήρησης και κατασκευής των έργων. Διαπιστώνοντας τη χρόνια αδυναμία να ανταποκριθούν εις τη συντήρηση αναλάβαμε την πρωτοβουλία να συνεργαστούμε μέσω προγραμματικών συμβάσεων για να βελτιώσουμε τα αθλητικά κέντρα και να δώσουμε αθλητικό οξυγόνο στο οξυγόνο της ζωής που είναι η νεολαία μας.

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας  ετοίμασαν τις μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης για να συντηρήσουμε και να αναμορφώσουμε τους χώρους αυτούς. Για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής γιατί δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Επιθυμούμε να έχουμε λειτουργικά αθλητικά κέντρα για να πηγαίνουν και οι αθλητές και οι πολίτες να αθλούνται.

Αισιοδοξούμε όλες οι Υπηρεσίες μας, που εμπλέκονται στα έργα αυτά, να τρέξουν τις διαδικασίες για να προχωρήσουν και να παραδοθούν γρήγορα στο κοινωνικό σύνολο. Στηρίζουμε τον αθλητισμό έχοντας κατασκευάσει αθλητικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 30 εκατ. Ευρώ».

Αναλυτικά οι αθλητικοί χώροι που πρόκειται να αναβαθμιστούν είναι οι εξής:

ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

  1. Αθλητικό κέντρο Ελασσόνας (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ)
  2. Αθλητικό κέντρο Τσαριτσάνης
  3. Αθλητικό κέντρο Μεγάλου Ελευθεροχωρίου
  4. Αθλητικό κέντρο Βλαχογιαννίου

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΥΛΕΣ

  1. Σχολικό αθλητικό κέντρο Βερδικούσιας
  2. Σχολικό αθλητικό κέντρο Δομένικου
  3. Σχολικό αθλητικό κέντρο Ευαγγελισμού
  4. Σχολικό αθλητικό κέντρο Βλαχογιαννίου
  5. Σχολικό αθλητικό κέντρο Ελασσόνας
Previous ArticleNext Article