Λάρισα

Βελτιώνει την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέες βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας θα πραγματοποιηθούν μετά από την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Προμήθεια  χρώματος διαγράμμισης για την συντήρηση του οδικού δικτυού Π. Ε. Λάρισας έτους 2018 ».

Σκοπός των παρεμβάσεων είναι η διαγράμμιση με θερμοπλαστικό χρώμα των κυριότερων κόμβων που βρίσκονται στο εθνικό αλλά και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, με στόχο την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων αλλά και των πεζών.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία όπου η Περιφέρεια Θεσσαλίας καλείται να ανταπεξέλθει σε πλειάδα υποχρεώσεων με πενιχρά κονδύλια, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας θεωρώντας πως η οδική ασφάλεια, η ασφαλής μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων και η ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων αποτελεί ζήτημα προτεραιότητας για την περιφέρεια Θεσσαλίας. Το έργο αυτό συνδράμει  στην προσπάθεια βελτίωσης της οδικής ασφάλειας μέσα από τη διαγράμμιση του οδικού δικτύου».

Previous ArticleNext Article