Ελασσόνα

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα περιηγήσεων στα χωριά της Ελασσόνας!

Mε στόχο την προβολή της επαρχίας Ελασσόνας έχει ξεκινήσει από τον Μάιο του 2017 να υλοποιείται ένα εθελοντικό πρόγραμμα δράσεων με άξονες την ιστορία, τον πολιτισμό, τη φύση, τον αθλητισμό για γνωριμία με τα χωριά της και τα σημαντικά ιστορικά της μνημεία μέσα από προγραμματισμένες περιηγήσεις, εκδρομές, πεζοπορίες και αθλητικές δράσεις.

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Η όλη δράση είναι εθελοντικού χαρακτήρα και υποστηρίζεται από τον Δήμο Ελασσόνας. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλεξάνδρα Τσιαντέ – Κοντοχρήστου, η επίβλεψη της δράσης στην Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ελασσόνας Ασπασία Χατζηβασίλη – Βαλιώτη και η έρευνα για την εκπόνηση του έργου στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Βίκη Παγγέα και Βασίλη Μανώλη.
Η δράση «Γνωριμία με τα χωριά της Ελασσόνας – Περπατάμε και γνωρίζουμε τον τόπο μας!» παίρνει μορφή και αποκτά έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα με τη συνδρομή των τοπικών φορέων, συλλόγων και πολιτών που συνδράμουν ο καθένας με τον τρόπο του για την προβολή, ανάδειξη και αξιοποίηση του τόπου μας.
Το νέο πρόγραμμα περιηγήσεων έχει ως εξής:
31 Αυγούστου Καρυά – Συκαμινέα – Κρυόβρυση
7 Σεπτεμβρίου Κρανέα
14 Σεπτεμβρίου Κοκκινόγι – Δολίχη – Πύθιο
21 Σεπτεμβρίου Αμπέλια – Μεγάλο Ελευθεροχώρι – Βλαχογιάννη

Previous ArticleNext Article