Λάρισα

Αστυνομία παντού! Ξεψαχνίζουν την περιοχή για τους διαρρήκτες των ΕΛ.ΤΑ. στον Αμπελώνα

Από χθες σε συναγερμό η αστυνομία, ανθρωποκυνηγητό σε όλη τη Θεσσαλία
Οι άγνωστοι έσπασαν την γυάλινη είσοδο του υποκαταστήματος και προσπάθησαν να ξηλώσουν το χρηματοκιβώτιο
Με εκτεταμένες έρευνες σε όλη την Θεσσαλία προσπαθούν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν τους δράστες της εισβολής στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στον Αμπελώνα της Λάρισας, που επιχείρησαν να «σηκώσουν» το χρηματοκιβώτιο τα ξημερώματα της Δευτέρας αλλά απέτυχαν.

Οι άγνωστοι έσπασαν την γυάλινη είσοδο του υποκαταστήματος και προσπάθησαν να ξηλώσουν το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται πίσω από τα γκισέ για να το φορτώσουν σε ένα καρότσι μεταφοράς βαρέων αντικειμένων που είχαν φέρει μαζί τους! Όμως, δεν κατάφεραν να το μετακινήσουν και προσπάθησαν να το παραβιάσουν επί τόπου. Ούτε αυτή η προσπάθειά τους πέτυχε, ωστόσο, καθώς ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός.

Οι δράστες διέφυγαν με ένα αγροτικό φορτηγάκι που είχαν κλέψει νωρίτερα και το είχαν σταθμεύσει έξω από το υποκατάστημα. Κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Ροδιά, όπου προφανώς είχαν αφήσει άλλο μέσο διαφυγής κοντά σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο και του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας προσπάθησε να βρει αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού από το καμένο όχημα.
Πηγή: protothema.gr

Previous ArticleNext Article