Λάρισα

Απάτη σε πρακτορείο των ΕΛΤΑ σε χωριό του Τυρνάβου

«Φτερά» φαίνεται ότι έκαναν χιλιάδες ευρώ από τοπικό πρακτορείο των Ελληνικών Ταχυδρομείων σε κεφαλοχώρι της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τυρνάβου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο πράκτορας του χωριού με τον οποίο έχουν σύμβαση τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τα τελευταία χρόνια δεν απέδιδε, όπως όφειλε, τα ποσά που εισέπραττε από τους ανυποψίαστους συγχωριανούς του στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στον Τύρναβο ώστε από εκεί να αποσταλούν στον προορισμό τους.

Η υπόθεση έγινε γνωστή πριν μερικές ημέρες, όταν κάτοικος του χωριού ενώ είχε πληρώσει στον τοπικό πράκτορα τα χρήματα για την ασφάλειά του στον ΟΓΑ, βρέθηκε στη συνέχεια να μην μπορεί να πάρει αποζημίωση από τον Οργανισμό αφού θεωρείτο οφειλέτης.

Στη συνέχεια ο αγρότης έκανε καταγγελία στο γραφείο των ΕΛΤΑ Τυρνάβου όπου μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ενώ πλήρωσε στον τοπικό πράκτορα του χωριού και είχε και απόδειξη, ο πράκτορας δεν απέδωσε τα χρήματα στην υπηρεσία κι εκείνη με τη σειρά της στον ΟΓΑ.

Άλλες καταγγελίες από το συγκεκριμένο χωριό αναφέρουν ότι σε πολίτη ξαφνικά έγινε διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από τη ΔΕΗ λόγω οφειλής, ενώ ο ίδιος είχε πληρώσει τον λογαριασμό εμπρόθεσμα.

πηγή:”Ελευθερία”

Previous ArticleNext Article