Λάρισα

Ανώμαλοι αυνανίζονται στο κέντρο της Λάρισας

Έναν άγνωστο, προς το παρόν, άνδρα ο οποίος στη θέα γυναικών αυνανίζεται δημόσια σε κεντρικές οδούς αναζητούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Καθώς μέσα σε ένα 24ωρο καταγγέλθηκαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας δύο περιστατικά – προχθές το μεσημέρι και χθες το πρωί – από δύο Λαρισαίες που… δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Η πρώτη καταγγελία αφορούσε σε άνδρα που αυνανιζόταν προχθές, μέρα – μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Μαρίνου Αντύπα πίσω από τα δικαστήρια, ενώ η δεύτερη σε άλλον που έκανε το ίδιο, νωρίς χθες το πρωί, στην είσοδο πιλοτής πολυκατοικίας στην συνοικία του Αγίου Νικολάου επί της Γρηγορίου Ε’.

Στην πρώτη περίπτωση, ο 52χρονος Λαρισαίος, πατέρας δυο ενήλικων παιδιών, προσήχθη στην ΕΛ.ΑΣ. όπου ζητώντας συγγνώμη για ό, τι έκανε ξέσπασε σε λυγμούς ενώπιον των αστυνομικών. Εις βάρος του δεν υπήρξε επίσημη καταγγελία και καθώς δεν κρίθηκε επικίνδυνος ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο.

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή που εστιάζει η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. καθώς πρόκειται για έναν διαφορετικό άνδρα, μεσήλικο σύμφωνα με τις περιγραφές, τα ακριβή χαρακτηριστικά του οποίου δεν είναι γνωστά καθώς η νεαρή Λαρισαία που έτυχε χθες να τον συναντήσει στο διάβα της, όπως ήταν φυσιολογικό αιφνιδιάσθηκε από το θέαμα και το τελευταίο που σκέφθηκε ήταν να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά αφού έσπευσε να απομακρυνθεί για λόγους ασφαλείας.

Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί.
Πηγή: Ελευθερία

Previous ArticleNext Article