Ελασσόνα

Αντάμωσε με τους Κρανιώτες ο Γιώργος Κατσιαντώνης

“Το δυναμικό παρών του Πολιτισμού σε ένα τόπο που έχει ιστορία στην παράδοση, και παίρνει ζωντανή μορφή  μέσα από τους ανθρώπους του που ανταμώνουν κάθε χρόνο, για να τηρήσουν απαράβατα τα ήθη και τα έθιμά τους, δείχνει απόλυτα την προσήλωσή τους στις αρχές και αξίες της πατρίδας τους, και το σεβασμό τους στην πολιτιστική κληρονομιά που άφησαν οι πρόγονοί τους”.

Με αυτά τα λόγια ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, ευχαρίστησε τους Κρανιώτες… που αντάμωσε στο “17ο Αντάμωμα Κρανιωτών” μπροστά στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία.

Συνεχάρη για την εξαιρετική διοργάνωση τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κρανέας, την Δημοτική κοινότητα της περιοχής και το Δήμο Ελασσόνας, αλλά και τους συμμετέχοντες Συλλόγους Κρανιωτών Λάρισας, Αθήνα και Θεσσαλονίκης.

Θερμά συγχαρητήρια έδωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης, και στο Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αζώρου, για τις ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες προσέλκυσαν πλήθος κόσμου από όλη την περιοχή σε ένα αντάμωμα με την παράδοση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Previous ArticleNext Article