Αθλητισμός

ΑΕΛ – Παναθηναϊκός: Ασταμάτητη η ομάδα του Δώνη!

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής Superleague. Η νεανική ομάδα του Γιώργου Δώνη τρελαίνει… κόσμο, πραγματοποιώντας πολύ πειστικές εμφανίσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, οι «πράσινοι» πέρασαν αλώβητοι κι από τη Λάρισα, επικρατώντας της ΑΕΛ με 3-1. Ο Γιόχανσον πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ, ενώ ο Χατζηγιοβάνης «σφράγισε» με πέναλτι την τρίτη νίκη σε ισάριθμες συναντήσεις για το «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη σβήσει το -6 που ξεκίνησαν τη σεζόν.

Για τους «βυσσινί» είχε μειώσει στο 66΄ με πέναλτι ο Φατιόν. Οι Θεσσαλοί υπέστησαν τη δεύτερη σερί ήττα τους, έπειτα από τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα.

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων), Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου)

ΑΕΛ (Σ. Αντωνίου): Κρίστινσον Καρανίκας, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (53′ Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Κοέφ), Σαχίτι (46′ Λεοζίνιο), Μόρσι, Πίτι, Ντέλετιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (86′ Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μπουζούκης (76′ Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (54′ Βέργος).

Γκολ: 65′ Φατιόν/28′-63′ Γιόχανσον, 89′ Χατζηγιοβάνης

Κίτρινες: 46′ Γρομητσάρης, 48′ Καρανίκας, 55′ Λεοζίνιο, 87′ Φατιόν/20′ Τζανδάρης, 64′ Μπουζούκης

Previous ArticleNext Article