Ελασσόνα

Έκρηξη του Πυρήνα Δράσης της Χρυσής Αυγής Ελασσόνας κατά του ΚΚΕ

Απολύτως πεπεισμένοι έπειτα από την ανάγνωση της ανακοινώσεως των όσων πλέον κομμουνιστών απέμειναν εν ζωή στην Ελασσόνα, ο Πυρήνας Δράσεως της πόλεως κατέληξε στα ακόλουθα συμπεράσματα, των οποίων τη γνωστοποίηση κρίνεται ως απολύτως αναγκαία.

Ειδάλλως, ουδείς θα ασχολείτο με τα άχρηστα πλέον ανταλλακτικά του πάλαι ποτέ <<εργοστασίου>> της Σοβιετικής Ενώσεως, το οποίο στις αρχές του 1990 έβαλε οριστικά λουκέτο, γεμίζοντας με πορνεία και μαφία όλη την Ευρώπη. Από τα ψυχοπλακωτικά μπλοκ της Τασκένδης, τις γνωστές κατά το παρελθόν νήσους <<αναψυχής>> του Αιγαίου, έως και την Ελασσόνα, έντονη αναστάτωση φαίνεται να επικρατεί στις τάξεις των εναπομεινάντων μπολσεβίκων. Η εκρηκτική άνοδος των ποσοστών του γενναίου Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η κοινωνία γυρνά την πλάτη στους Ιεχωβάδες του Περισσού (χαρακτηρισμός του πρώην δικού τους Τζίμη Πανούση), οδηγεί τους νοσταλγούς των δελτίων τροφίμων σε κινήσεις που θυμίζουν χαρακτηριστικές και εύθυμες παροιμίες του θυμόσοφου λαού, οι οποίες κάνουν λόγο περί κοντού σημείου της ανθρώπινης ανατομίας και κάποιας τριχοφυΐας που το ενοχλεί. Ο νοών νοείτω σύντροφοι.

Η έλλειψη ιδεολογικής καταρτίσεως σε επίπεδο τοπικών στελεχών από τους κάποτε αμειβόμενους με ρούβλια ινστρούχτορες, αλλά και από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού που έπεφτε στην πλάνη των χρήσιμων ηλιθίων του συστήματος κι αγόραζε τα κουπόνια του Περισσού, είναι εμφανέστατη. Δε βρέθηκε ένας καθοδηγητής εκεί στην Κ.Ο.Β. να σας τραβήξει τα αυτιά που κάνατε λόγο για εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες; Τι απέγινε σύντροφοι μπολσεβίκοι το περίφημο <<οι Προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα >>, του Μαρξ; Που πήγαν οι προτροπές σας προς τον ελληνικό λαό να μη λάβει μέρος στην <<αστικοτσιφλικάδικη>> Μικρασιατική Εκστρατεία, καθώς και στην εποποιία του Βορειοηπειρωτικού Μετώπου το 1940; Γνωρίζουμε τη δύσκολη θέση σας και φυσικά την απάντησή σας με πολύ ξύλινη γλώσσα και ιδιαίτερη χρήση της λέξεως φασίστας, η οποία όμως πλέον δε σας καλύπτει στα μάτια των Ελλήνων που κλείνουν επιδεικτικά την πόρτα στα όποια σταγονίδια των σλαβόφιλων του παρελθόντος.

Ο Έλληνας εργάτης, ο Έλληνας άνεργος, η Ελληνίδα Μάνα και ο Έλληνας μαθητής γνωρίζουν ποιος πραγματικά είναι στο πλευρό του. Γνωρίζουν μπολσεβίκοι ότι η Χρυσή Αυγή στάθηκε δίπλα του με έμπρακτα έργα αλληλεγγύης , την ώρα που στον Περισσό (το πλουσιότερο κόμμα της Ευρώπης το οποίο δεν έχει μοιράσει ούτε μισό κουτί γάλα σε δοκιμαζόμενους Έλληνες) ονειρευόταν σοσιαλιστικούς παραδείσους και γκούλαγκ της Σιβηρίας. Μπολσεβίκοι, όταν ζείτε σε ένα γυάλινο σπίτι δε θα πρέπει να ρίπτετε λίθους.

Οι υαλοπίνακες θα θρυμματιστούν. Με λίγα λόγια στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί. Ομιλείτε περί δοσίλογων αλλά όλοι πλέον γνωρίζουν ποιοι ήσαν οι πραγματικοί δοσίλογοι. Ήταν οι μπολσεβίκοι και Κουκουέδες των Γιώτηδων με τα κονσερβοκούτια και των Άρηδων με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις, εκείνοι οι οποίοι υπέγραφαν για τη Βουλγαρία του Αιγαίου και τη Γιουγκοσλαβία του Ολύμπου. Ήταν οι σλαβοκίνητοι κουκουέδες που συνετρίβησαν μαζί με τους σλαβόφωνους κομιτατζήδες στο Γράμμο και στο Βίτσι κι ήταν εκείνοι που στις ολομέλειές τους αποφάσιζαν περί <<πλέριας στηρίξεως στον μακεδονικό λαό>>. Κανείς δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται μπολσεβίκοι. Κουκουέδες, εμείς οι Εθνικιστές στη φαντασία σας μπορεί να φαντάζουμε τσιράκια των μεγαλοεπιχειρηματιών. Εσείς λοιπόν που κάποτε στο ριζοσπάστη διαφημίζατε την Coca Cola τι έχετε να πείτε για τους απολυμένους του 902 αριστερά; Μάλλον διαθέτετε επιλεκτικά φιλεργατικά αντανακλαστικά.

Και μη λησμονείτε κουκουέδες. Αν έμπροσθεν του Γέρου του Μοριά και των άλλων Επαναστατών της Εθνεγερσίας κάνατε λόγο για κοινωνικούς και λαϊκούς αγώνες, η μοίρα σας θα ήτο κοινή με εκείνη των όσων τουρκαλάδων και λοιπών πάσης φύσεως φυλετικών στοιχείων έπεσαν στα χέρια τους κατά την Άλωση της Τριπολιτσάς. Γνωρίζουμε καλώς ότι έλκετε την καταγωγή σας από τους κατήδες του βουνού, εκείνους που έστηναν λαοδικεία στα βουνά και καταδίκαζαν εις θάνατον αγνούς Έλληνες και Ελληνίδες ,οι οποίοι αρνούνταν να υποταχθούν στα προδοτικά σχέδια των κομουνιστών. Γνωρίζουμε την άμεση ιδεολογική σας σχέση με τους εγκληματίες κατήδες με τα σφυροδρέπανα και για αυτό δικαιολογούμε την ανυπομονησίας σας να τελειώσει η δίκη της Χρυσής Αυγής, μήπως και περισώσετε καμία κομματική ψήφο.

Η αλήθεια θα θριαμβεύσει επί των ψευδών κατασκευασμάτων του Σαμαρά και του ψηλού του <<Παναθηναικάκια>>, ενδυναμώνοντας κι άλλο τη Χρυσή Αυγή στη μάχη για την ανάληψη της ηγεσίας αυτής της δύσμοιρης χώρας . Από την οργή σας και το σοκ που υπέστητε δεν ξέφυγε ούτε η δημοτική αρχή, η οποία φυσικά τήρησε ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ τόσο το πρωτόκολλο, όσο και τις συνταγματικές αρχές μη προχωρώντας σε αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την κατάθεση στεφάνων, παρά την γκρίνια και της πιέσεις σας. Αποδεχθείτε λοιπόν μπολσεβίκοι την κοινωνική σας ήττα κι αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Previous ArticleNext Article