Αθλητισμός

Άνετα πήρε το τοπίκο ντέρμπι ο Οικονόμος

Τοπικό ντέρμπι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος διεξήχθη στο γήπεδο της Τσαριτσάνης, «Γ. Μητσιμπόνας» με τον τοπικό Οικονόμο να φιλοξενεί τη Δόξα Βλαχογιαννίου, την οποία και «φιλοδώρησε» με πέντε τέρματα στη πρεμιέρα της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τρία στο δεύτερο, το ένα αυτογκόλ, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τον χορό των τερμάτων άνοιξε στο 21′ ο Λεβέντης που μετά από πάσα του Μπουμπουνάρα βρέθηκε σε θέση βολής όπου με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 1 – 0 για τον Οικονόμο. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Γκαμπέτας πέρασε κάθετα στον Δραχαλίβα με τον τελευταίο να περνάει και τον τερματοφύλακα και με πλασέ να πραγματοποιεί το 2 – 0 για την ομάδα του Κώστας Κατσάρα.

Στην επανάληψη μετά από κόρνερ του Πούτα, ο Μήσιος στη προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3 – 0, ενώ στο 49′ το 4 – 0 πέτυχε ο Χάμος με κοντινό πλασέ έπειτα από γύρισμα του Καραΐσκου. Τον δείκτη του σκορ σε 5 – 0, που ήταν και το τελικό σκορ, ανέβασε στο 56′ ο Γκαμπέτας που «ψηλοκρέμασε» τον Βλιώρα, βλέποντας τον εκτός εστίας.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κατατέθηκε ανθοδέσμη στην προσωπογραφία του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου του Οικονόμου, Δημήτρη Κακλάνη που έφυγε πρόσφατα απ τη ζωή.

IMG_0125

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραίσκος, Λεβέντης , Κολιός, Κουμπούρας (59’ Καράτζας), Σακοράφας Βας.(59 Σακοράφας Βαλ.), Γκαμπέτας, Πούτας, Χάμος, Δραχαλίβας (47’ Σαπάκος), Μπουμπουνάρας (47’ Τζούργγανος).

IMG_0126Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας, Μήσιος Κ.(53’ Γεωργούλης), Μάρκου, Αθανασούλης (39’ Πάτσης), Γκάμπας (71’ Άκης), Πάσος, Φακίτσας, Σωκ., Μπαντής, Θανασούλης (39’ Χαράλαμπος).

Arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article