Κόσμος

Άνδρας που είχε εκατό οργασμούς την ημέρα ανακοίνωσε πως έγινε γυναίκα – ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί η πρώτη αντίδραση διαβάζοντας το θέμα να είναι ένα χαμόγελο. Για τον εικονιζόμενο Ντέιλ Ντέκερ- που πλέον ζει ως Κριστίν- δεν ήταν πάντως καθόλου αστείο το γεγονός πως είχε εκατό οργασμούς την ημέρα. Αντίθετα ήταν βασανιστικό και τον είχε αναγκάσει να κλειστεί στο σπίτι του.

Σήμερα, όπως γράφει η εφημερίδα Mirror, η Κριστίν ζει ως γυναίκα και είναι καλά.

Την τελευταία πενταετία έδινε μάχη με το σπάνιο σύνδρομο διαρκούς διέγερσης των γεννητικών οργάνων (persistent genital arousal syndrome- PGAS). Έχοντας σχεδόν διαρκώς σπασμούς σεξουαλικής κορύφωσης, είχε αναγκαστεί να κλειστεί στο σπίτι  του.

Ξεκινώντας όμως νέα ζωή ως διεμφυλική, το 2015, και κάνοντας θεραπείες που μειώνουν τα επίπεδα της τεστοστερόνης στον οργανισμό της, ζει πλέον ως γυναίκα και οι οργασμοί έχουν περιοριστεί ημερησίως από εκατό σε οκτώ.

man

Η 40χρονη Κριστίν από το Γουισκόνσιν των ΗΠΑ παραμένει παντρεμένη με την 36χρονη σύζυγό της και εξομολογείται: «Ποτέ δεν ένιωθα αγόρι, απλώς συμπεριφερόμουν σαν αγόρι. Ωστόσο η ζωή μου έχει πλήρως αλλάξει, δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο χαρούμενη είμαι αυτή τη στιγμή. Όταν πρωτομίλησα για το PGAS, πολλοί νόμιζαν μετά πως πέθανα, επειδή κλείστηκα στον εαυτό μου και κρυβόμουν. Είμαι όμως εδώ, ολοζώντανη».

Όλα άρχισαν για την Κριστίν τον Σεπτέμβριο του 2012, όταν, ενώ ήταν ακόμα άνδρας, είχε ένα ατύχημα στη μέση της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει. Στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο είχε πέντε οργασμούς.

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω το βλέμμα των νοσηλευτών, είχαν πανικοβληθεί. Εγώ έκλαιγα με λυγμούς και δεν είχα ιδέα τι μου συνέβαινε» αφηγείται.

Την επόμενη ημέρα είχε 236 οργασμούς και η λεκάνη της υπέφερε. «Ήταν εξευτελιστικό. Συνδέουμε τον οργασμό με την ευχαρίστηση αλλά είναι πιθανό να είναι τόσοι πολλοί που να μην είναι πια καλό. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα» θυμάται.
Όταν διαγνώστηκε με το σπάνιο σύνδρομό της, επισκέφθηκε πλήθος γιατρών. Από κάποιους βρήκε βοήθεια αλλά εντωμεταξύ είχε κλειστεί στο σπίτι της, μην μπορώντας να παίζει ούτε με τους γιους της, που σήμερα είναι 15 και 14 ετών.

man3

Το 2014, έγινε ο πρώτος άνδρας που μίλησε για το πώς είναι η ζωή με PGAS, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την κατάσταση. Η αντίδραση δεν ήταν συμπάθεια. Ήταν ανελέητο τρολάρισμα.

«Ήταν σκληρό, άνθρωποι που γνώριζα έγραφαν τρομακτικά πράγματα στο διαδίκτυο. Με κατηγορούσαν πως αυτά που έλεγα, τα έλεγα για να διεκδικήσω χαρακτηρισμό αναπηρίας. Μα εγώ δούλευα πάντα για να ζήσω την οικογένειά μου, γιατί να βάλω τον εαυτό μου σε τέτοια διαδικασία για λεφτά και προσοχή;»

Τον Ιούνιο του 2015 κλήθηκε να μιλήσει για το σύνδρομό της στο συνέδριο της Αμερικανικής εταιρείας ειδικών συμβούλων και θεραπευτών σε θέματα σεξουαλικότητας. Κι εκεί, μπροστά σε κοινό εκατοντάδων θεατών, δήλωσε διεμφυλική.

«Έτσι, σε μια στιγμή, η ζωή μου άλλαξε» δηλώνει.

Έχοντας ενημερώσει για την αλλαγή αυτή τους γιους της, άρχισε ψυχοθεραπεία και ορμονοθεραπεία.

Το αποτέλεσμα ήταν πως τα επίπεδα τεστοστερόνης μειώθηκαν κι αυτό βοήθησε και στην αντιμετώπιση του συνδρόμου, μειώνοντας τους οργασμούς ημερησίως από εκατό σε οκτώ.

Πλέον η Κριστίν προγραμματίζει να χειρουργηθεί για να ολοκληρώσει τη μετάβασή της στο γυναικείο φύλο.

Previous ArticleNext Article