Ελασσόνα

Το μήνυμα που έστειλε ο Πάνος Καμμένος από την Ελασσόνα

Μήνυμα πως υπάρχει ελπίδα για την έξοδο της χώρας “από τα μνημόνια και τους δανειστές” έστειλε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος από την τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων του κόμματος στην Ελασσόνα το βράδυ της Τρίτης.

Ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως σύντομα η εποχή της κρίσης θα αποτελεί παρελθόν και «από τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα είναι πάλι μια ελεύθερη χώρα και οι πολίτες θα αποκτήσουν ξανά όσα χάσανε την σκληρή αυτή περίοδο των 7 χρόνων», επισημαίνοντας πως η λύση για την επανεκκίνηση της χώρας ξεκινά από την πρωτογενή παραγωγή.

“Το σύστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς, ξηλώνεται” τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων . “Όλοι οι απατεώνες και οι νταβατζήδες για τους οποίους μιλούσε ο Κώστας Καραμανλής, αυτοί που λήστεψαν τον ελληνικό λαό, ένας – ένας οδηγούνται στη δικαιοσύνη. Δεν έχει σημασία αν λέγονται Μπόμπολας ή Ψυχάρης. Οδηγούνται στο να φέρουν πίσω τα κλεmμένα”.

Απευθυνόμενος από καρδιάς στους φίλους του κόμματος που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου γραφείου στην πόλη της Ελασσόνας, ο κ. Καμμένος έδωσε την υπόσχεση “να χτυπήσουν τη μήτρα του κακού για να υπάρξει μέλλον για την πατρίδα.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ στη Λάρισα κ. Βασίλης Κόκκαλης χαρακτήρισε “αναγκαίο καλό” τους ΑΝ.ΕΛ για την έξοδο από την κρίση “όσο και αν μερικοί πολεμούν για το αντίθετο”, σημείωσε. Ο κ. Κόκκαλης επανέλαβε πως θα διαψευστούν για άλλη μία φορά όλοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως οι ΑΝ.ΕΛ δεν θα καταφέρουν να μπουν στη Βουλή.

Ένας σταυρός με τους Αγίους, προστάτες των 5 σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων (του Αγίου Γεωργίου, του Αγίου Νικολάου, των Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, της Αγίας Βαρβάρας και του Προφήτη Ηλία) ήταν το δώρο του κ. Καμμένου με την ιδιότητα του Υπουργού Εθνικής Άμυνας προς τον Μητροπολίτη Ελασσόνας σεβασμιότατο κ. Χαρίτωνα ο οποίος τέλεσε τα εγκαίνια.

Στο καλοσώρισμά του ο Μητροπολίτης κάλεσε Λαό και Κλήρο να σταθούν δίπλα σου δοκιμαζόμενους συνανθρώπους και όλοι ενωμένοι “να υπερασπιστούμε τα δίκαια του Έθνους”.

Με το τέλος της τελετής ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με τον σεβασμιότατο κ. Χαρίτωνα στα γραφεία της Μητροπόλεως και συζήτησαν μεταξύ άλλων για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλει η χώρα στην προώθηση του θρησκευτικού τουριστικού. Ο κ. Καμμένος εκτίμησε πως το 2018 και το 2019 θα είναι οι χρονιές του θρησκευτικού τουριστικού που θα έχει τη μορφή κρουαζιέρας και θα συνδέει νησιά όπως η Τήνος και η Πάτμος με τη χερσαία χώρα και τα θρησκευτικά της μνημεία.
Πηγή: ert.gr

Previous ArticleNext Article