Αθλητισμός

Προς αποχώρηση από την ΑΕΛ ο Πάους

Μόνο θετικά δεν έχει ξεκινήσει την τρέχουσα Superleague η ΑΕΛ, αν και έχει την αιτιολογία πως στην πρεμιέρα και χθες, 3η αγωνιστική, είχε αντιπάλους -και μάλιστα εκτός έδρας- δύο από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει στην ομάδα της Λάρισας είναι οι εμφανίσεις της, καθώς τόσο στο Καραϊσκάκη όσο και στο ΟΑΚΑ ήταν απογοητευτικές. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τόνιζαν ότι κόντρα στην Ένωση, η ομάδα του Αντρέ Πάους ήταν τυχερή που έχασε… μόλις με 4-0.

Με αυτά τα δεδομένα, η θέση του Ολλανδού τεχνικού στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από επισφαλής. Ο Πάους βρίσκεται υπό πίεση και δεν αποκλείεται να πάρει τον δρόμο που ακολούθησαν μέχρι στιγμής άλλοι τρεις συνάδελφοί του, έστω κι αν ακόμη βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι στιγμής έχουν φύγει -για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- από τη θέση του προπονητή οι Αελξάνταρ Στανόγεβιτς από τον ΠΑΟΚ, Δημήτρης Ελευθερόπουλος από την Κέρκυρα και Στάικος Βεργέτης από τον Αστέρα Τρίπολης.

Previous ArticleNext Article