Λάρισα

Κέλλας: πρότυπα εξωστρέφειας οι Λαρισαικές επιχειρήσεις

«Είναι αποδεδειγμένο πως ο νομός μας διαθέτει πολλές επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν, όχι μόνο στην χώρα, μα και εκτός των ελληνικών συνόρων.

Επιχειρηματίες με γνώση, εναρμονισμένοι με τις σύγχρονες πρακτικές, έτοιμοι να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται, έχουν κατορθώσει να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις τους σε υψηλά επίπεδα παραγωγής, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό συγκριτικά πλεονεκτήματα για όλη την περιοχή».

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, επισκεπτόμενος την διεθνή έκθεση τροφίμων στην Αθήνα, εκεί όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους περισσότερους Λαρισαίους επιχειρηματίες που συμμετείχαν σε αυτήν.

«Αυτό που χρειάζεται πλέον άμεσα η ελληνική επιχειρηματικότητα και η ελληνική οικονομία γενικότερα, είναι η μείωση της αβάσταχτης φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών.

Εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις “ματώνουν» καθημερινά στον αγώνα τους να να σταθούν όρθιες, σε ένα οικονομικό περιβάλλον απολύτως εχθρικό, με την γραφειοκρατία και την υπέρμετρη φορολογία να δημιουργούν απροσπέλαστα εμπόδια», δήλωσε ο Λαρισαίος πολιτικός χαρακτηριστικά, ο οποίος κατέληξε λέγοντας:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί για την σταδιακή μείωση των φορολογικών συντελεστών και των ασφαλιστικών εισφορών, ως πρώτα βήματα που θα τονώσουν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και θα δώσουν τις απαραίτητες ανάσες στις επιχειρήσεις που δεν εγκατέλειψαν τη χώρα στην περίοδο της κρίσης, αλλά, αντιθέτως, έμειναν όρθιες, στηρίζοντας την αναπτυξιακή της προοπτική.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μέσα σε αυτές υπάρχουν πολλοί και ικανοί Λαρισαίοι που οδηγούν τις επιχειρήσεις τους στην κορυφή».

 

Previous ArticleNext Article