Ελασσόνα

«Είσαι νέος, έχεις λόγο» – Πρεμιέρα νέας εκπομπής στην ΕΡΤ2 με τη Δώρα Γεωγούλα

«Νέοι και Διαδίκτυο» είναι το θέμα της νέας εκπομπής «Είσαι νέος, έχεις λόγο», με τους Δώρα Γεωργούλα και Γιώργο Κουλουρά, που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018 και ώρα 20:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. 

Η μοναδική δημοσιογραφική-διαδραστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει τους προβληματισμούς, τις συνήθειες και τις ανησυχίες της ελληνικής νεολαίας.

Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές που δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τα social media.

Ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα, που προσπαθεί να καταγράψει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα οράματα των νέων.

Ένα οδοιπορικό που μας ταξιδεύει μέσα από το ρεπορτάζ στις ανάγκες, στα όνειρα, στις ανησυχίες και στους στόχους της νέας γενιάς, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τα προβλήματά της.

Οι νέοι πρωταγωνιστές μάς διηγούνται τις εμπειρίες, τα βιώματα και τις σκέψεις για τα προβλήματα και τις συνήθειές τους, έτσι ώστε οι ειδικοί και οι φορείς να προτείνουν λύσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους.

Η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή που δίνει το λόγο στους νέους για να αναζητηθούν λύσεις μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία.

Σύμμαχοι και εργαλεία της εκπομπής  είναι τα κοινωνικά δίκτυα, οι επιστημονικές έρευνες και μελέτες, το ρεπορτάζ και φυσικά τα γκάλοπ που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του νεανικού κοινού.

Στην εκπομπή μιλούν οι: Μάριος Μάντζιος (δημοσιογράφος), Κωνσταντίνος Μαντές (ηλεκτρολόγος μηχανικός, μηχανικός Η/Υ), Γιώργος Παπαπροδρόμου (αστυνομικός διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος), Κωνσταντίνος Καρακατσούλης (πρώην χάκερ), Άρτεμις Τσίτσικα (επίκουρη καθηγήτρια Παιδιατρικής, επιστημονική υπεύθυνη Μονάδας Εφηβικής Υγείας), Στέλλα Χρηστίδη (ψυχίατρος, επιστημονική υπεύθυνη του Τμήματος Προβληματικής Χρήσης του Διαδικτύου του 18 Άνω), Γιώργος (πρώην εθισμένος, χρήστης Διαδικτύου), Καλλιόπη Αθανασίου (ψυχολόγος, επιστημονική συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας), Κατερίνα Ηλιακοπούλου (διευθύντρια Μηχανικού Λογισμικού, New York Times).

Previous ArticleNext Article